Ce am făcut eu de 1 Mai….și de 2 și de 3…

Am nimerit să am liber de la muncă trei zile una după cealaltă. De pe 1 Mai până azi 3 Mai, inclusiv. M-am ținut ocupat și relaxat și fericit de momente și momente…

Pe 1 Mai am fost la Cheile Dobrogei. De mulți ani n-am mai ajuns aici de 1 Mai, deși în adolescență și în copilărie mai mereu ajungeam pe aici. De data asta, au tras de mine colegii de alergare și la o alergare am și fost. O alergare și un picnic unde fiecare a adus ce a vrut (inclusiv o brânză ce se cam stricase săraca…). Am făcut o încălzire pe ulițe și pe lângă oițe și apoi fel și fel de exerciții și apoi o alergare pe deal. Eu am luat câteva pauze căci doar eram fotograful de serviciu!

Am dat și de țestoase, evident. Au început câțiva cu mișto-uri și cam stricau dinamica grupului, așa că ușor ușor s-a spart gașca. Ș-așa se făcuse un pic de răcoare.

Pe 2 Mai, n-ați auzit de mine. Asta nu înseamnă că n-am avut activitate… Am avut o companie plăcută și pe lângă stat și uitat la vremea de afară…

…am și gătit. O zi frumoasă de asemenea deci! Astăzi, am început ziua cu o alergare. Nu toate alergările mele apar pe Facebook sau pe Endomondo. Apoi am continuat iar cu aceeași companie plăcută și cu găteală din nou și cu o piață și cu un tuns… O zi și frumoasă și gustoasă și productivă. Nici nu vreau să încep munca mâine, dar trebuie să vină banii de undeva, nu?

Atâtea de făcut, atât de puțin timp. Deși nu prea o să am timp în luna asta de chestii, vor fi câteva evenimente pe ici pe colo. O să încerc să vă țin la curent!

Despre autor /

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.