Ce a fost anul 2018, ce va fi anul 2019…

Fiecare an înseamnă ceva pentru fiecare. Unii, ca mine, îi dau interpretări numerice cumva. Ca de exemplu 8-ul din 2018 a însemnat pentru mine o cifră răsturnată ce o transformă în simbol pentru Infinit.

Pentru mine a fost anul posibilitățiilor infinite. Mi-am luat permisul auto, deși nu credeam că o să mă văd eu la volan vreodată, m-am angajat într-un nou loc de muncă unde încă sunt și unde încă voi mai vrea să stau un timp, am făcut sport și mișcare și am ajuns chiar și pe podium, m-am îndrăgostit prostește și am suferit prostește, mi-am lucrat dantura într-un ritm atât de des încât zici că am abonament la stomatolog și tot așa… Lucruri mai mari, lucruri mai mici…dar noi și benefice mie.

Toate ducând acum la final de an către o completare. Cifra 9 este una de completare, se spune. Chiar și forma ei arată o închidere a unui ciclu, lucruri duse la bun sfârșit. Așadar, pentru mine, anul 2019 vreau să fie unul de lucruri certe și clare. Treburi duse la bun sfârșit, cu o nouă convingere și o nouă atitudine, formată din experiențe, greșeli sau învățări trecute. Desigur, nu voi fi perfect și n-am de ce să tind către asta, dar voi fi mai atent. Poate mai fericit, mai puțin negru. Nu o zic cu optimism ci tot cu un calcul tehnic specific mie.

Am de ce să zâmbesc în continuare totuși. Asta observ din șirul de evenimente retrăite. Și cam am și de ce să fiu zâmbăreț! În ciuda creierului meu intoxicat de gânduri peste măsură, îmi păstrez părțiile bune și îmi cultivez spiritul puternic. Îmi continui drumeția spre echilibrul căutat. Să vedem ce atrag în viața mea! Anule 2019, te aștept!

Despre autor /

Un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.