Cauți o mobilă frumoasă? Hai să vedem pe unde o găsim…

Sezonul de Vară înseamnă soare și o briză ușoară pe malul mării, muzică de calitate auzindu-se de la un beach bar din apropiere și multă voie bună care te face să te simți atât de… Ah, nu? Vara înseamnă văruit și spart pereți și alergare din magazin în magazin pentru mobila cât mai perfectă pentru spațiul tău? Da…și asta. Mai ales asta uneori!

O parte din Vară ți-o petreci uneori cu multă multă muncă în casă, dorind să schimbi ceva anume. Ai spune că ai vrea să-ți schimbi toată casa, dar chiar nu cred că ai cum. Eu doar de o bucătărie m-am ocupat luna trecută și mi-a mâncat zileleeee!! Dar, a ieșit foarte frumos! Cu mobila a fost mai greu, chiar dacă am mers prin varii magazine de bricolaj sau chiar dacă am găsit câteva alternative aproape bune. Nu știam însă de ceea ce urma să aud de multe ori la televizor, la pauza de reclame. FAVI.ro în sus, FAVI.ro în jos. Cine e FAVI.ro?

FAVI este un motor de căutare mobilă cu o gamă uriașă de produse frumoase. Este și calitativ? Eu zic că dacă un produs e frumos, este așa pentru că ochiul nostru percepe anumite detalii din produs iar detaliile dau calitatea. Deci da. Acesta aduce laolaltă piese de mobilier de la peste 250 de magazine și încearcă să inspire vizitatorii în decorarea unei locuințe frumoase.

Este un loc potrivit pentru a găsi mobilă pentru orice buzunar – cum s-ar zice – iar mobila este ba de sufragerie, ba de dormitor, bucătărie sau baie, plus accesoriile potrivite pentru aceste încăperi. Fiind un motor de căutare are deci un plus, o gamă extra pentru o alergătură în minus. Deci tot aici poți să găsești și Decorațiuni precum ceasuri de perete, oglinzi, tablouri, chiar și mânere, sau Textile precum prosoape, pernă pentru scaun, pilotă, lenjerie de pat…de toate! Poți să-ți selectez produsul în funcție de formă, mărime, culoare și multe alte caracteristici.

Eu îmi arunc un ochi momentan pe categoria de Living de la FAVI, căci aș vrea să descopăr câteva modele de canapele. După proiectul reușit cu bucătăria, avem în plan să facem o schimbare în living cu…canapeaua. E greu să găsești o canapea bună. E greu să găsești o canapea bună la preț. E greu să mai fie și confortabilă acea canapea! Deci, e bătaie de cap dacă începi să cauți peste tot variante. Cu o gamă atât de diversă, găsești cel puțin 5 variante bune pentru spațiul tău! Ba chiar și categoriile sunt precise, căci am de ales între canapele, sofale și colțar. Decizii decizii. Nu e tocmai greu când știi ce spațiu ai și ce stil ai în cameră. Ia să vedem…

Uite. O canapea simplă, culoare neutră spre un soi de elegant, pare confortabilă… Sau…colțarul acesta. Sau… Mda… Nu e ușor să faci alegeri, hai să nu ne păcălim singuri! Trebuie să treci alegerile prin consiliu de familie și să apelezi și la un jurist și probabil la doi notari… Să-ți redecorezi casa sau apartamentul este un proces care durează cel puțin câteva săptămâni, dar cu astfel de motoare de căutare ne ușurăm mult munca, iar în cel mai indecis caz, putem apăsa pe butonul de contact din dreapta-jos al site-ului și să punem oricâte întrebări avem despre ce putem găsi pe FAVI.ro.

Serios acum. Vreau și eu o canapea frumoasă și modernă (sau colțar). Voi pe ce model ați merge? Lăsați-mi un comentariu cu un link de pe FAVI ca să verific și eu și ca să-l trec desigur prin procesul de selecție după dorințele soției!

Despre autor /

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.