Câteva ore de week-end liber!

      No Comments on Câteva ore de week-end liber!

Unele persoane regăsite în câmpul forței de muncă adică angajate, mai prind uneori zile de week-end libere. Altele, lucrând și Sâmbătă sau Duminică, prind doar ore de week-end libere. Eu sunt și și, căci am un program haotic în anumite circumstanțe. Nu dezvolt.

Week-end-ul, nu este înțeles de către mulți. Înseamnă Sâmbătă și Duminică……..și Vineri. Cele 3 zile constituie un week-end. Week-end înseamnă Sfârșit Slab. Adică un sfârșit slab de săptămână, când se apropie de obicei cele două zile libere și Vinerea este mai relaxată și fun. De acolo etimologia. Etimologie adică originea unui cuvânt. Nu sunt arogant aici ci chiar explic ce și cum căci multe persoane chiar nu știu. Știți bine că ăsta mi-e stilul!

Eu ieri am fost la muncă (nu la serviciu, că numai serviciu nu e ceea ce facem noi zi de zi cu mulții…) și am scăpat pe la 18:00 și am ajuns mult mai încolo la protest în Constanța. Am stat cam 5 minute acolo. Adică, m-am pregătit, m-am îmbrăcat, am ieșit afară, am cumpărat apă și cornuri cu cacao și am așteptat în stație și am coborât la Capitol aiurea și am luat-o pe jos până la Primărie… Dar, după aia am stat doar 5 minute gen. M-am dus acolo să mă văd cu o tipă, de fapt. Nu mă freca pe mine protestul. Nu protestul de Constanța. Tipa cică avea alte planuri și nu m-a anunțat căci una alta și imediat am și plecat acasă.

Ca recenzie rapidă de 5 minute, zic doar așa: Frecție la piciorul de lemn. Jandarmii constănțeni dormeau aproape, de liniștiți ce erau… Curios. De ce oare? Căci sunt plătiți unii oameni să facă teatru. Cineva îmi zicea astăzi că fix ONG-urile sunt plătite să aducă oameni să creeze diversiune. Hai cu scandarea, rimă după rimă, psd bla bla bla nu-știu-ce…și obosești audiența. Eh… Merge în Constanța… De ani de zile văd că merge! Deci de aia nu mă simt vreodată mișcat de ceea ce se întâmplă local cu protestele de genul.

Astăzi, ca să mă rup de tot și să fac și eu ceva util cu viața mea, am ieșit la Antrenamentul Sanasport. La ora 8 se ține acum, tot în fiecare Duminică. E bine așa, că nu e Soare puternic maxim. Ne-am strâns vreo 10-11 persoane. Am făcut încălzire, am alergat, eram cam pe locul 3 din toți. Am alergat așa mișto azi… Mi-a plăcut de mine însumi!

Am mers apoi să bem o bere (eu) și alte chestii, pe la Rompetrol din zona Satul de Vacanță. Am creeat locația pe Facebook, apropo. Am stat la discuții și de toate și apoi uite că am ajuns acasă și că beau un vin roșu de la crama Recaș și mă simt foarte bine și cam aia e! Sper că vă destindeți și voi că doar avem nevoie!

p.s. Mă întreba lumea cum am reușit să slăbesc atât. Mda. De la vreo 79 de kile acum vreo 3-4 luni la 71-72 de kile azi, e ceva anume făcut. Poate vă detaliez într-un viitor articol…

p.p.s. Nu zic că am slăbit 8 kile în 4 luni ci mult mai repede și e foarte ușor pentru mine… Mă îngraș ușor sau slăbesc ușor… Aia e regula. Ține de o disciplină minimă.

Fb Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.