Când zici „genul de fată pentru mine”…

În municipiul Medgidia, Primăria le-a felicitat ieri pe două domnișoare de nota 10! Ce au făcut acestea? Au obținut chiar media 10 la Examenul de Bacalaureat. Felicitări și aplauze!

În altă ordine de idei… Uitați-vă la poza asta!!! Cât de tare e? Știi atunci când te întreabă cineva care fată e genul tău de fată și nu știi exact cum să descrii cât mai clar preferința? Poza asta te ajută!

Ești ba fanul tipei simple, îmbrăcată decent și non-provocator, cu unghii normale de o culoare neutră, cu o sensibilitate la vremea rece de asemenea… – tipa aia care știm bine că tace tace, dar și când face…!; ba fanul tipei-moderne, ce trăiește deja în anul 2045 și care ți-ar fi mai degrabă parteneră de vânat unicorni pe plaja din Vama Veche decât iubită.

Cu toate astea, ambele au în comun ceva: sunt deștepte. E o poza deosebit de ilustrativă ce ne arată diferențe mari, dar de imagine și asemănări mari, de ambiție și inteligență. Dar da, genul meu e mai degrabă d-șoara „e puțin cam friguț în camera asta” decât Predator după 15 pastile de ecstasy… Sau, depinde de starea mea. Sunt un soi de Zeus la preferințele astea… M-am găsit eu să comentez stiluri și gusturi…

Despre autor /

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.