Când muzica și imaginația se combină…

foto via singularityhub.com

Pe mine, Muzica mă va inspira mereu într-o imaginație anume. De multe ori, de zece ani de fapt, s-au văzut varii articole pe acest blog cu piese muzicale atașate. De fapt, acelea, total aleatorii, au născut o idee și un gând redat în scris.

Acest articol nu este o excepție și este o repetiție a imaginației mele. O piesă anume ascultată de curând spunea că suntem bolnavii ce trăiesc din vise, the dreamer’s disease parcă. Da. E ca o boală, dar ca o boală greșit diagnosticată. E o stare de-a fi, o repetiție desă, ca fel de-a fi a unui tip uman. Sunt 100% din cateogoria Dreamers. Cel ce stă și se uită pe geam în Maxi Taxi și se vede sărind ca într-un joc Arcade peste obstacole, sau cel ce ascultă o piesă cu ochii închiși și se imaginează cu o fostă, impresionând-o într-un bar, cântând Live o piesă anume și iese așa o mare scenă! Da, mă! Nu doar tu visai asta! E ceva oarecum comun. Oarecum, căci se alipește mai bine unei categorii anume. Da, categoria Visătorilor!

Sunt multe de spus pe această temă și tare mi-e teamă că tema temător ajunsă deja la cote temătoare, se va pierde în tranziție cu explicații ulterioare. Nu. E vorba de imaginație, sensibilitate și muzică. Hai să ascultăm o traducere a acestor stări într-o oarecare piesă de pe Internet:

 

p.s. N-am atașat varianta cu videoclipul cu tipa sexy, ca să nu vă distrag atenția de la ceea ce spuneam. E o piesă sexy și mișto și hai să ne imaginăm ce vrem noi…!

Fb Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.