Când ieși la o cafea și povestea de după…

Se spune că nicio întâmplare notabilă n-a pornit de la un pahar de lapte, însă un lapte în cafea schimbă toată dinamica unui șir de întâmplări.

Cel mai inocent mod de a sparge gheața într-o discuție cu o persoană este deseori „te scot la o cafea?”. La cafea ai șansa maximă de a cunoaște o persoană și de a rămâne și tu uimit de cât de multe poți să aflii despre această persoană sau chiar alta. Băută cum trebuie, cafeaua este un adevărat beneficiu pentru corpul uman. Un studiu japonez spune că persoanele care beau cel puțin o ceașcă de cafea pe zi își reduc riscul dezvoltării hemoragiilor cerebrale sau a atacurilor vasculare cerebrale cu până la 20%. Antioxidanții din cafea ne ajută de asemenea la reglarea nivelului de glicemie în sânge. Beneficii biologice sunt multe, dar uite că și cele sociale contează atât de mult!

La mine la serviciu mai aud un coleg sau altul spunând „nu dai și tu o cafea?”. Dacă te oferi să-i dai banii pe ea ca să-și ia singur, se supără, căci gestul este unul de prietenie și de testare a acelei prietenii. Să-ți servești un prieten cu o cafea este un lucru benefic inclusiv pentru starea de colegialitate! Apoi, câți dintre noi nu avem o poveste grozavă ce a început cu o cafea? La fel ca fazele din filme când fata îi propune băiatului să urce la o cafea. Poate naște o adevărată aventură acest moment! Tot la serviciu, ne răsplătim ajutorul primit de la colegi printr-o cafea în pauza de țigară. Acolo aflăm mai multe despre o persoană, fie că se deschid față de noi cu o trăire personală sau una ce ține de felul acesteia de-a fi, ce te impresionează. N-ai fi aflat atâtea despre persoana de lângă tine fără astfel de momente.

Eu am aproape 33 de ani și am început să beau cafea de abia la 24 de ani. Mă simțeam epuizat la serviciu și cafeaua îmi dădea energia necesară să trec peste oboseală. Nu de mult am băut o cafea înainte de un Cros de 10 Km, la recomandarea unui coleg de alergare și m-am simțit perfect și în formă atât mental cât și fizic. Cred că asta mi-a dat energia potrivită și am ajuns pentru prima dată în viața mea pe podium, câștigând locul 3 la categoria de vârstă!

O cafea bună ține de produsul în sine, însă viața îți este mult mai ușoară cu o cafetieră sau espressor, căci sincer să fiu, prea mult îmi ia să aplic metoda ibricului! De un an de zile lucrez cu produse electrocasnice și văd și eu diferențe clare între fel și fel de astfel de produse. Aruncându-mi un ochi pe un magazin online magNET.ro, am dat de câteva produse ce-ți fac viața mai ușoară și cafeaua mai bună la gust. Și contează ambele aspecte aici, mai ales cea de lejeritate, unde apeși un buton și până îți tragi un blug pe tine și o bluză, cafeaua e gata!

Compania din spatele numelui este Profimatic și cu experiența de peste 13 ani ca importator și distribuitor ne dă garanția unei alegeri de top. Găsești în acest moment prin acest magazin câteva promoții la espressoare și am pus și eu ochii pe câteva din ele.

De exemplu, e un espressor automat Philips HD8650/09 ce are și râșniță incorporată. Ba chiar îți și detectează tipul de boabe folosit pentru a-ți ajuta dozajul în camera de preparare pentru un espresso perfect.

Se poate și mai bine, ca aparat, dar pentru ceva non-complicat și cel puțin cu o facilitate de porție-dublă de servire, e tocmai bun. Desigur, ai și alte tehnologii implementate ce îți dă lungimea băuturii și concentrația ei, curățarea automată la pornirea sau oprirea aparatului și multe facilități ce par SF, dar cu care te obișnuiești repede și pe care le apreciezi tocmai pentru ușurința modului de lucru pe care ți-l oferă un produs al unui brand veteran în domeniu.

Căutați ceva mai aparte? Aveți de unde alege și negreșit veți alege bine, căci vorbim aici de produse de cea mai înaltă calitate, ai căror producători investesc constant în tehnologia aferentă! Ăsta e secretul de fapt, de aia contează și brand-ul! Căci brand-ul mai și adaugă ceva extra în durabilitate, design, construcție și tehnologie! Folosiți cu încredere!

.:: Articol inspirat și scris pentru campania Spring SuperBlog 2019

Despre autor /

Un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.