Canal S a fost preluat de către Digi RCS & RDS!

Hopa șa! Ceva interesant s-a întâmplat de la 1 Mai 2019 și uite că de abia acum am observat. Serviciile furnizate de către Canal S au fost preluate de către Digi RCS & RDS!

E o știre uriașă, mai ales pentru mine, că-s abonat Canal S! Pentru constănțeni e cunoscut faptul că cei de la Canal S sunt pe piață din anul 1993 în județul Constanța și mi-a plăcut mereu la ei că în orice zonă nou înființată au fost nu doar primii ci și singurii disponibili pentru a te abona la servicii de Cablu, Telefonie și TV. Începând cu data de 1 Mai 2019, cei de la Canal S au fost cumpărați de către RCS & RDS, o veste destul de bună având în vedere că un abonament Internet + Tv costa la Canal S cam atât cât costă și la Digi. Arunci în ecuație experiența și calitatea Digi și îți rezultă o situație favorabilă. Unde mai pui și modalitatea de plată a facturii, ce pe site-ul Canal S era de-a dreptul antică?!

Mie, de exemplu, mi-era puțin cam greu să plec de la Canal S acum când de o lună a apărut și Digi prin blocul nostru, profitând de la Canal S de o ofertă pe 2 ani cu reducere și tot. Uite că scap de griji acum! Mereu mi-au plăcut serviciile Digi, dar uite că nici cei de la Canal S nu prea m-au dezamăgit.

Este o perioadă superbă-economic pentru Digi, având în vedere creșterea de 37% de portări în rețeaua proprie față de anul trecut în primele luni ale anului curent. Mă și îngrijorează orice tendință de monopol pe asemenea piețe, dar să vedem ce se va întâmpla pe viitor. Concurența trebuie să rămână ingredient de aur în asemenea domenii! Având în vedere că rețeaua Digi Mobil 3G acoperă 99,5% din populația României, concurența trebuie să aibă mare grijă! Nu mai zic de cei cu servicii Net și Tv… E un adevărat jackpot pentru Digi!

În următoarea perioadă, proaspăt-foștii abonați Canal S vor fi vizitați de către reprezentanții Digi RCS & RDS pentru…formalitățiile schimbării. Poate că se mișcă totul mai rapid dacă îi contactezi tu direct! Vezi o ofertă Digi pentru Net și Tv aici, valabilă până la 31-05-2019. Vezi și posibilitatea de a câștiga premii de la Digi până la 31-05-2019, dacă îți activezi factura electronică, aici. De asemenea, Digi a preluat și serviciile Telesat, ce erau furnizate pentru locuitorii din Năvodari, Comarnic și Breaza.

p.s. M-au trecut pe Digi. Netul lor e mai slab ca cel de la CanalS! Asta poate de la Router, poate de la…, dar nu contează. E mai slab. #vaide

Despre autor /

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.