Campusul Ovidius va prinde rădăcini – 200 de copaci noi!

Citisem zilele astea prin Presă că urmează a fi plantați 200 de copaci în curtea Campusului Universitar Ovidius din Constanța. Am trecut ieri pe acolo și a trebuit să fac câteva poze, pentru a vă arăta marea pregătire pentru și mai marea plantare!

Conform ziuact.ro, în data de 23 Martie 2019, începând cu ora 10:00, Universitatea Ovidius și campania „Trees need people Constanța Restart”, vor lucra la plantarea a 200 de copaci în perimetrul universității, mai exact a 116 tei, 12 cedri, 20 de mesteceni, 32 de prunus pisardi și 20 de thuya. Ce mă bucur să aud de Tei. Îmi amintește de mirosul ulițelor de la țară…

Citind știrea și văzând pământul pregătit pentru acțiune, n-am putut decât să mă bucur enorm că o să vedem întradevăr o asemenea acțiune într-o zonă ce de mult a fost blamată pentru aspectul său pustnic. Adică…în prezent, „parcul” din zonă arată la fel de rahitic precum a fost mereu:

De abia aștept schimbarea! Citiți știrea din ziar pentru mai multe detalii. Printre voluntari se numără: George Coman, Alexandru Bobe, Dorofte Dan, Daniel și Iulian Stoenciu, Iulian Brăileanu, Mihaela Nițu și alții. Copacii vor provenii din pepiniere autorizate și vor beneficia de un sistem de irigat automatizat.

Despre autor /

Un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.