Bravo, Polaris Constanța! Bine ne-ai dat-o!…

Zona Campus, Constanța! Plătim impozit pe gunoi, dar cei de la Polaris s-au ambiționat să ne ia ghenele de gunoi, Unde le-au dus? Doar ei știu…

Așa că locuitorii din zonă s-au simțit obligați să arunce gunoiul în fostul loc de ghene. Am primit și amendă pentru asta! Da, și eu am aruncat acolo că părea singurul loc de aruncat gunoiul, că doar nu-l lăsam în fața ușii! Nu e normal.

Un mesaj de azi al Asociației zice să nu aruncăm acolo că am primit amendă pe treaba asta. Eu zic să păstrăm notificarea de amendă și să o “stornăm”, căci am plătit deja pentru locul ăla de aruncat gunoiul. Cică Sâmbăta asta (15.09.18), pe la 16:30, au venit cei de la Polaris și au luat ghenele. Vecinii vigilenți notează asta. Păi e normal? Ce naiba se întâmplă aici? Prea de Tom și Jerry e situația asta!

Constanța, un sat fără câini…deși cu destui câini ce latră noaptea degeaba. Hai să nu ne mănânce șobolanii și să rezolvăm situația asta din timp! Sau nu… Și hai să ne țigănim pentru drepturile noastre! Să vedem ce se rezolvă…

[LE] 19.09.18

Și uite-i la datorie! Deși au luat ghenele, ei trebuie să facă treabă, căci noi ne-am plătit serviciul de colectare a deșeurilor. Fraierii de ei. Firma adică. De aia sunt eu așa încrezător și de aia am aruncat și eu gunoiul acolo – că zicea cineva că nu dau un exemplu bun. E un principiu, e o luptă și uite-i că vin să îl ia că știu și ei până la urmă că trebuie să o facă.

Păi cum vrei tu să faci ceva diferit și să pui bețe-n roate? Posibil să se fi urnit de la o sesizare că am aruncat noi gunoiul acolo. Și-au dat seama că e culpa lor.

2 thoughts on “Bravo, Polaris Constanța! Bine ne-ai dat-o!…

 1. ionut

  coae, cum sa-l arunci si tu acolo? ce exemplu dai?
  in padure, la munte, la vadu la fel faceti daca nu sunt tomberoane?

  il iei frumos si il duci pe jos sau cu masina pana la primul tomberon. asa e civilizat

  Reply
  1. Joie Negru

   Nu-s eu la laptop sa-ti arat unde sunt cele mai “apropiate” ghene. Aparent vor sa construiasca acolo ghena de beton, dar n-au putut sa lase ghenele vechi pana atunci… Cred ca le aduce inapoi.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.