Brand-ul german KiK deschide primul magazin din Constanța!

Dacă aveați impresia că veteranul Tomis Mall din orașul Constanța nu știe să surprindă, iată că o face prin găzduirea unui nou brand ce operează aproape 3500 de magazine în Europa, 2600 dintre ele fiind localizate pe teritoriul Germaniei.

KiK este un important retailer de îmbrăcăminte din Germania, oferta acestuia cuprinzând de fapt un procent majoritar de textile, însă și articole pentru casă, decorațiuni, cadouri, papetărie și jucării.

În data de 1 Martie 2019, KiK a deschis primul magazin din București (în centrul comercial Bucur Retail Park, bd. Timișoarei 56) iar clienții au fost așteptați cu discount de 10% la produse, concursuri, cât și varii surprize pentru cei mici. Ce doresc cei din spatele brand-ului pentru România? Încă 30 de locații noi pentru anul 2019.

Acest brand este prezent în alte țări precum Austria, Croația, Olanda sau Italia, ajungând pe teritoriul țării noastre în perioada 2017 – 2018. Cu 25.000 de angajați în spate, KiK se extinde în pas rapid cu o cifră de aproximativ 200 de magazine noi pe an, una din cele mai rapide creșteri din Europa pentru o companie.

Mă uitam puțin pe website-ul lor oficial din Germania (cel din România, poate fi găsit aici) și am dat acolo de niște tricouri Game Of Thrones la vreo 8 Euro bucata. Poate poate ne face și nouă o surpriză în Constanța și le aduce în locație!

Așadar, marea deschidere va fi în data de 9 și 10 Mai 2019, începând cu ora 10:00. Vezi evenimentul pe Fb, aici. 10% reducere și în acest caz! Magazinul poate fi găsit în Tomis Mall deci, la etajul 1. Spor la cumpărături!

Despre autor /

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.