Bloggerii și Vloggerii constănțeni se întâlnesc la Spring Bloggers Meet

Ia uite ce poster! Câte brand-uri invitate! Ce-i aici dom’le? Mall? Ei bine, este un nou eveniment tip Constanța Blogmeet, organizat de bloggărița Cristina Joy. Tot ea ne-a scos pe noi – câțiva – dintre bloggeri la Zumba pe plaja Mamaia, împreună cu ea și alții am mers și pe la Social Media Summit București… Sunt multe de spus despre ea și este constant ocupată cu varii evenimente frumoase. E o persoană enervant de activă/pozitivă.

De data asta s-a gândit să ne adune într-un singur loc, într-o anume dată. A pus și titlul de Spring Bloggers Meet și ne așteaptă în data de 5 Martie 2017 în locația Le Premier să facem un Le Socializare. Ne vedem acolo în intervalul orar 18:00 – 21:00.

Scopul? Să facem o armată!! Sau, hai, un grup unit de oameni ai online-ului local. Este întradevăr o ocazie bună de a socializa și de a face schimb de experiență. Desigur, multe persoane prezente vor fi “noi pe lume” în acest domeniu la acest eveniment, dar e o ocazie bună să-i “corupem” și să le arătăm câteva avantaje de exprimare liberă Online și de ce nu, câștig moral, de imagine și financiar din Online. Vor fi și câțiva invitați speciali, precum Mery Mambet, antreprenor de succes, Owner Hotel Aurora și ambasador Elite Business WomenMagda Bei, antreprenor de succes, Owner Graphtec Design și ambasador Elite Business Women; Mircea Pleșca, Manager Miss Baker (ne va vorbi despre o afiliere interesantă); Dan Lupea, antreprenor de succes, Manager Tupperware Constanța, Anda Nicola de la SkirtBike… Și cică încă s-ar putea să mai vină câțiva.

Sponsori sunt o grămadă până acum. Graphtec Design, Farmec, CORA, Tupperware Constanța, Rekze, Farmasi, NYX, Amity Spa, L`Occitane de Provence, JOKO Make-up, 7th Heaven, Himalaya, Bottega Verde, Miss Baker, Complex-apicol.ro, Elemental, Nutrivita, Solaris, Flormar, Crama Rasova, El-Dor Plan, Yves Rocher… Crama Rasova cică. Deci vin cică. Hai că vin și eu dacă vine vinul!

Dacă mai am vreun update de făcut, o să vă anunț. Dacă sunteți blogger sau vlogger și sunteți prin zonă, băgați-vă și voi în seamă pe pagina evenimentului! Hai că o să iasă destul de interesant, cred eu. Mai ales că venim noi ăștia mai veterani și scandalagii și tot… Dar, hai că poate o să fim cuminți. Poate… Nu mușcăm însă, deci hai și voi!

1 thought on “Bloggerii și Vloggerii constănțeni se întâlnesc la Spring Bloggers Meet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.