Bine bine, dar cu ce circulăm mâine în Constanța?

foto via evenimente-constanta.ro

Crăciun Fericit și alea alea (tare urarea, știu), dar mâine…cu ce circulăm din punctul x până în punctul c de la chiftele?

Trebuie să știți că mâine, RATC-ul iese pe traseu în intervalul orar 5:45 – 23:00. Deci, nu-i bai. De abia pe 1 Ianuarie trebuie să fiți mai atenți la asta, căci atunci vor ieși pe traseu după ora 12:00. Am întrebat în seara asta și pe șoferul de pe Maxi Taxi 304 cum circulă și mi-a spus, citez: “Um…nu știu. Pe la vreo 8:00, 9:00….”. Deci Maxi Taxi circulă destul de bine de asemenea, probabil pe la vreo 8 sau 9 intră pe traseu.

Așadar, cam asta e situația transportului public pe aici. Dacă circulați cu mașina proprie, mare atenție să nu o faceți după ce consumați vin fiert, căci sunt sigur că Poliția Rutieră e pe fază. Au și mașină nouă de lux, cu care vă pot alerga fără probleme, deci…mare grijă! Sărbători Fericite!

p.s. Fără mare legătură, vă arăt și cadrul ăsta surprins azi:

p.p.s. Hai că a fost aventură cu autobuzul. S-a urcat un boschetar și mirosea tot autobuzul a wc. Un tip țipa la el să coboare. Am coborât la Gară și am așteptat un 100C sau un 43C. A trecut vreun un sfert de oră până să mă gândesc că 43M, 43C, 100C înseamnă Maritimo și Carrefour, care sunt închise și ele de Crăciun. Deci…degeaba așteptam acolo. Am ocolit mult și bine cu un 100, am coborât pe la Campus și ajung în stația 5-40 și oprește autobuzul lângă mine. Adică acel autobuz în care eram inițial. Deci, mai bine rămâneam acolo, cu tot cu miros de wc.

1 thought on “Bine bine, dar cu ce circulăm mâine în Constanța?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.