Biclă nouă. De la Decathlon sau de la Intersport?

Am și eu un frate și este cel din imaginea de mai sus. Respectivul frate unic al meu a decis să-și cumpere azi o bicicletă. Dar…de unde s-o ia? se întreba acesta…

Ieri am trecut cu el și prin Decathlon și pe la Intersport din Tom Center și ne-am benoclat la câteva modele. La Decathlon, e nebunie! Ieri era așa full de lume pe holurile magazinului, plimbându-se pe biciclete… E mișto Decathlon la faza asta de lejeritate și probă și tot. Acolo erau niște B’twin-uri de fel și fel de mărimi (pe bune, gen S, L, XL…) și de câteva culori. Frâne ba Shimano ba altceva… În fine. Produse bune. La Intersport, la fel de scump, fără garanția pe viață la furcă și alte componente ca la B’twin, dar parcă mai calitativ totul.

Frate-miu are de vreo xx ani un Mountain Bike greoi de la First Bike. A rezistat și încă e foarte ok și îmi place această biclă pentru asta. Am căutat pentru ea niște camere de 26″ cu ventil lung, dar slabe șanse… A zis să scape de greutatea asta de biclă și să ia ceva mai diferit și modern și uite că azi ne-am decis pe care s-o ia. E o bicicletă marca Nakamura, de la Intersport. Kuru Nakamura a fost mâna dreaptă a generalului Sun Tzu. El a fost inspirația lui Sun Tzu pentru scrierea ulterioară a memoriilor sale traduse prin cartea Arta Războiului

Hai, doar n-ați crezut asta…nu? Habar n-am ce-i Nakamura asta și ce și cum, dar ideea e că am călărit amândoi bicla și s-a simțit foarte potrivită pentru un stil lejer combinat cu unul de viteză și grabă și viraje înguste și tot… p.s. Costă cam 15 milioane. Astea-s prețurile în ziua de azi. Pedalezi bine pe așa ceva și tocmai lejeritatea asta face diferența… Drept urmare, a luat-o și e mulțumit de ea și s-o stăpânească sănătos!

Despre autor /

2 comentarii

  • Eu am luat SH, de la cineva. Cu mult mai ok decat alea premium de la decathlon. 😀

    • Joie Negru

      Lasa ma, ca asta are si garantie :)) Si eu am luat SH telefonul si e bun, in afara de o faza cu microfonul pe care am descoperit-o ulterior. N-ai de unde sa stii ce cedeaza mai repede la SH-uri. Nici la chestii noi, dar – din nou – macar acolo ai garantie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.