::: banipepost.com si concursul sau

Ati auzit de banipepost.com? Parca nici eu. Zic parca pentru ca de obicei stiu ce modalitati de facut bani pe net exista in Romania.

Sistemul international se numeste Pay Per Post, alt sistem asemanator este dificilul Pay Per Click, care din punctul meu de vedere, nu este eficient. Bani pe post pe de alta parte, poate fi foarte eficient, avand in vedere ca vorbim de o cu totul alta mancare de peste. Poti sa-ti alegi clientii si brief-ul lor (cererea de articol cu detaliile sale) si poti eventual si sa negociezi suma de bani. Site-ul Bani pe post se pare ca are in spate un SRL inregistrat cu care poti colabora prin intermediul unui contract de cedare a drepturilor patrimoniale pe articolele respective. Tocmai lucrul asta m-a facut sa scriu despre ei, caci eu am avut pana acum 2 astfel de contracte cu 2 firme diferite. Cu alte cuvinte, cred ca se merita sa ma interesez mai mult despre ei, si daca o sa mearga bine o sa mai vedeti din cand in cand pe blog si putina reclama la cine stie ce produs sau serviciu.

Ajung si la concurs. Pe orator.ro am vazut ca site-ul banipepost.com organizeaza un concurs, despre care se vorbeste aici. Pe sistemul „o mana spala pe cealalta”, acestia iti pot oferi un laptop Asus Eee 1002HA daca pomenesti despre acest concurs, care incepe astazi si dureaza pana pe 23 Octombrie 2009. La cat de multe nu-mi convin mie, mi-ar trebui un laptop „eee”. Get it? Nu? Moving on.

Exista desigur si anumite conditii, mai exact, acestea:

1) Este deţinătorul unui blog în limba română;
2) Blogul are o vechime de peste 30 de zile, la data începerii concursului;
3) Blogul are o arhivă cronologică pe baza căreia i se poate determina vechimea;
4) Blogul conţine minimum 10 articole (exclusiv cel dedicat Concursului);
5) Blogul conţine 1 articol dedicat Concursului.

Cam atat, intrati si voi pe acolo si faceti-va o parere.

Despre autor /

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.