Azi chiar am fost un fericit

Happy man looking up with arms outstretched via depositphotos.com

Sunt zile și zile…și îmi place o concluzie la care am ajuns cu ajutorul unei amice: Și Fericirea are toane.

Puteam să aleg o poză mai bună că mă pricep să le găsesc, dar uite că mă simt atât de amuzat și ok astăzi încât am ales-o pe asta.

Am avut niște vise interesante zilele astea iar două scene din vise s-au repetat identic. Dintr-o scenă a unui vis oarecare, săream mereu la o scenă cu un câine labrador auriu ce mă trezea din pat și își băgă botul sub brațul meu, să mă scoale de acolo, să-mi arate parcă ceva. Îl împingeam și el iar se băga sub brațul meu, jucăuș așa și insistent. Se zice că e semn bun dacă visez un câine auriu. Am visat asta în mod exact și ieri și alaltăieri. Uite că azi m-am trezit și îmi creștea așa o stare de bine. M-am înțeles bine și cu o persoană anume de care îmi pasă și mi-am luat mare energie și de acolo.

La muncă eram foarte lejer și zâmbăreț azi și m-am înțeles bine și cu clienți și cu ai mei colegi. Nici n-am avut mulți clienți și a fost și asta bine, am avut de treabă destul și m-a ținut ocupat în mod constructiv… A trecut și maică-mea cu frate-miu pe la muncă și mi-a adus niște chestii de patiserie pe care le-am împărțit cu colegii, am dat și o ciocolată cuiva, am ajutat colegele de la Curățenie cum o mai fac când îmi permite timpul… A fost o zi perfectă!

Eram și pus pe șotii și mă amuzam și cu fazele astea. Dădeam energie și clienților și se amuzau și ei cu mine de varii chestii. Un client mă întreba dacă nu știu ce mochete de mașină pe care le ținea în mână se potrivesc la o Skoda sau nu-știu-ce marcă de mașină. I-am zis că habar n-am, dar i-am găsit prețul măcar și apoi văzându-l că insistă am zis să mă amuz puțin. Mă întreba dacă poate lăsa niște bani garanție și să se ducă la mașină și să testeze și apoi să le ia. I-am zis că nu prea merge așa. El insista că ar cam vrea așa, că nu știe dacă se potrivesc, așa că i-am zis să se ducă la Informații și să întrebe. S-a dus. Eu eram în spatele lui și zâmbeam la colege. Au început și ele să râdă de propunere și i-au zis foarte frumos că o ruletă îi pot da, dar altfel nu. Și m-am dus și eu lângă el și am întrebat “Ei bine? Ce zic fetele? Nu vă lasă”. Muream de râs în sinea mea și mă uitam jucăuș la ele.

Băi! Sunt și zile de astea! Și am oricum multe scene frumoase la muncă. Într-un serviciu repetitiv și stresant, colegii sunt cei ce te țin acolo, suferința aia împărtășită sau fazele de destindere și de amuzament. Îmi pun mâinile în cap și când îi aud și pe cei din Depozit cum se înjură toată ziua, dar pentru ei e un fel de “Bună ziua!”.

  • Băi, pișatule!
  • Taci, că te sparg!

Să traduc:

  • Salut, prietene!
  • Te salut și eu. O zi bună să ai!

E mare nebunie și e deseori o nebunie frumoasă… E și munca asta în echipă cu un farmec anume… Oricum, să o tot țin așa în stări și cu cât mai puține toane negative! Ați înțeles, băi, pișaților??

Despre autor /

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.