Azi am urcat pe podium la alergarea Black Sea 10K!

foto via Radu Surugiu

Trebuie să-mi intre bine în minte data de 30 Septembrie 2018, căci uite că e pentru prima dată în viața mea când am urcat și eu pe podiumul de premiere din cadrul unui Cros! Astăzi am ieșit pe locul 3 la categoria mea de vârstă pentru distanța de 5 Km în cadrul crosului Black Sea 10K, cros ajuns la a IV-a ediție în Constanța. Organizatorul principal este Răzvan Florea.

Am avut un timp bun, un personal best pentru mine de 23 de minute și 44 de secunde pe distanța de 5 Km. Ah, și am mai și alergat destul până la eveniment, că mi-era că nu mai prind preluarea kit-ului de participant! Din Campus până la Hotel Rex. Deci am alergat azi la dublu. Următorii doi după mine au avut timpi de 25:36 și 25:46. La categoria mea de vârstă, repet, căci alții (mai mari sau…mai mici), m-au întrecut.

A fost o zi rece și cu destul vânt și deși la direcția-dus am zburat, la direcția-întors mi-a fost mai greu. Am preferat să alerg de data asta la 5Km nu la 10Km tocmai ca să pot alerga mai repede și să scot un timp bun. Mi-a ieșit planul! Am zis și pe Facebook că am alergat cu o Ea anume în minte și m-a ajutat asta enorm. Alergare cu dedicație deci.

Nu sunt deloc în formă excelentă și vă speriați dacă vă zic cât de neglijent am fost zilele astea cu dieta sau obiceiurile de alimentație și vicii, dar printr-o repetiție de mișcare fizică și prin ambiție, uite că am ajuns și aici! Am plecat de acasă cu gândul să ajung pe podium cumva. Nu-mi puneam baza în asta, dar îmi doream asta.

foto via Mealca Adela

Din grupul nostru, au mai apărut câțiva pe tușă. Nu alergau, dar ne susțineau. Frumos așa! Îmi doream de ceva timp să ajung și eu pe podium! Ca eveniment, Black Sea 10K n-a fost unul cu mare fast, însă unul prietenos. Nu pot să zic că mi-a lipsit ceva. Tricoul n-a fost mare brânză și medalia sau cupa nu e cine-știe-ce nebunie, dar asta nu contează când ți se validează o muncă și o ambiție. Sunt mândru de mine și sunt bucuros că am reușit asta! Evoluez bine și mulți n-au de unde să știe forța mea, dar mă bucur când e validată și prin astfel de momente!

Vor apărea pe parcurs timpii oficiali și alte poze oficiale și de toate. Felicitări tuturor participanților!

2 thoughts on “Azi am urcat pe podium la alergarea Black Sea 10K!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.