Autobuzul 48 – O bodegă pe patru roți

linia-48

Acum puțin timp am scăpat de la muncă. Imediat după, m-am dus și eu ca tot omu’ la Bodegă! Faza e că din greșeală am ajuns într-o bodegă.

E vorba de bodega pe 4 roți numită “Autobuzul 48”, din orașul Constanța. De ani de zile este cel mai problematic autobuz al nostru, asta din cauza țiganilor. Pe aici nu prea trece controlorul, manele auzi chiar și de la șofer iar cum RATC nu bagă radio (deși are difuzoare montate peste tot), putem trage concluzia că preferă Live-urile! Mi-ar plăcea ca cei de la Times New Roman să învârtă situația într-o știre de genul: “RATC a introdus pentru constănțeni un program de muzică lăutărească live”.

Era în jur de ora 20:00 iar eu așteptam ba 48 ba un maxi taxi. Au venit ambele deodată. Am zis să iau 48 că tot era în fața mea. Cum m-am urcat, cum mi-am dat seama că n-am făcut bine. Pe cele 4 scaune din spate, stătea un nene cu un acordeon în mână și cânta. Lângă el, vreo doi mini-cocalari. Țiganii s-au urcat și ei cu sacoșile și se distrau, lumea mai vorbea una și alta, câțiva țigani mai trendy s-au suit unul peste celălalt în față și au dat și ei drumul la o muzică în telefon. N-aveau șanse să se facă remarcați. Persoana cu acordeonul “domina scena”. Am zis să înregistrez puțin. Nu video, căci prefer să fiu mai subtil de atât. Am ales un Voice Recorder și a ieșit ceva de genul:

https://www.youtube.com/watch?v=VloA-B4jwNU

Așadar, veniți la mare! Avem Carnaval, spectacole Fashion și muzică Live în autobuze. Nu orice fel de muzică ci cea mai bună! Cea de bodegă de 2 lei. Pardon, de 3 lei, căci atât costă biletul pentru serviciul ăsta mizerabil.

Despre autor /

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.