Atmosfera pe plaja Modern din Constanța

Am fost azi pe plaja Modern, spre 3 papuci. E prima plajă la noi pe anul ăsta și uite că am prins o vreme ok, adică fără prea mult Soare.

Ne-am dus adică pe după-amiază ca să nu luăm foc pe plajă (căci Vara e Vară pe la noi) și a fost foarte bine și ne-am și bălăcit în apă căci temperatura ei era așa cum trebuie. Cum era prezența pe plajă? Destul de mare. Spre plaja Modern – Port Tomis, era plin. Spre 3 papuci, nu chiar atât de înghesuit. Câteva persoane erau pe șezlonguri, câteva la mese la beach bar. În rest, cearceaful la putere!

Mi s-a părut ceva ciudat. Față de alte dăți, atmosfera era ceva mai reținută, parcă nu mai era nebunia aia de altă dată. Deși lumea era relaxată, se simțea așa în aer un soi de liniște atipică Verii la Constanța. O fi specificul plajei respective. Dacă mă duceam azi în stațiunea Mamaia nu cred că plecam de acolo cu o concluzie de genul…

În apă nu săreau chiar atât de mulți, deși – din nou – apa era foarte ok. Au apărut și polițiștii locali prin zonă și au avut ceva scandal pe dealul dinspre plajă. Nu știu care e faza, dar poate află vreun jurnalist căci eu sorbeam din bere și n-aveam de gând să mă iau cu alte subiecte într-o asemenea stare bună. Hai să vedem ce a văzut camera mea foto:

 

Despre autor /

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.