Astăzi a plouat…prin Mall!

      No Comments on Astăzi a plouat…prin Mall!

foto via Mihnea Stefan

Astăzi se anunța o vreme destul de călduroasă. Mi-am pus ochelarii de soare pe mutră și am ieșit din casă spre muncă, gândindu-mă că mă voi transpira peste măsură. De unde… A plouat deodată de-a dreptul torențial.

De asemenea, a plouat enorm și în City Park Mall. Iar și din nou. Poza de mai sus nu este de azi ci din data de 28.07.2017, când scriam despre cum s-a inundat iar și din nou City Park Mall. De astăzi este filmarea asta, sau cea de jos:

 

Nu mai filmaț! Chiar și noi, din gașca de alergăreți, când am fost Duminică la hidratare, am fost abordați de un nenea ce ne spunea să nu mai facem foto. Asta făceam mai mereu acolo, dar acum…e mai sensibilă situația. Sensibilă precum structura acoperișului City Park Mall… E? V-a plăcut asta?

De ce se întâmplă asta? Ei bine…PSD.

Serios. Radu Mazăre a făcut o înțelegere cu NEPI și Elan S. și alții, să construiască în parc un Mall. Lumea se agita deja și Mazăre i-a grăbit. Mai țineți minte cum arăta City când s-a deschis oficial? Era un șantier! Trebuia să aibă Cinematograf la parter. Ciuciu. Trebuia să aibă timp să facă măcar un tavan rezistent. Ciuciu. Mazăre i-a grăbit, ei s-au supus și uite că azi mai are puțin și cade cu totul, în ciuda extinderii. N-am concluzie. Doar ziceam și eu…

Fb Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.