Asaltul Lupilor: O cursă fun de obstacole din Ploiești!

asaltul lupilor 2015

Azi vorbeam cu amica mea Lecsy pe Facebook și din senin m-a întrebat dacă nu vreau să particip și eu la Asaltul Lupilor. La ce?

Mi-a explicat ea pe scurt ceva dar la o căutare pe Internet, am rămas plăcut surprins de detalii. Asaltul Lupilor este o cursă de 5 Km, cu obstacole pe teren accidentat, ce îți cere să alergi, să te cațări, să sari și să te distrezi, în timp ce-ți demonstrezi în același timp voința de a fi cât mai bun! Anul acesta, acest eveniment sportiv va avea loc în data de 25 Octombrie. Locul de desfășurare al evenimentului este Aerodromul Strejnic, undeva în zona de Vest a Ploieștiului.

Este o cursă cu taxă de înscriere, procesul înscrierii începând de ieri, 7 Septembrie. Până în data de 09 Septembrie 2015, înscrierea te va costa 80 de lei la cursa individual, sau prețul va scădea în funcție de numărul de membri din grupul cu care te vei înscrie la eveniment. După 10 Septembrie te costă 100 de lei, șamd. Vezi prețurile aici.

Cursele sunt de două feluri: Cursa Individuală Competitivă, cu premii garantate pentru locurile 1, 2 și 3 și Cursa Populară ce este necompetitivă, cu premii trase la sorți. Evenimentul se adresează persoanelor de peste 18 ani.

Puteți sta la curent cu acest eveniment accesând site-ul oficial al acestora sau pagina de Facebook /AsaltulLupilor.

p.s. Dacă ești constănțean, poți ajunge acolo cu gașca de prieteni în mașină sau prin alte metode precum autobuzul (vezi opțiuni aici, la prețuri de 100-120 lei dus-întors per persoană) sau cu CFR-ul în 3-4 ore, la prețul de aproximativ 132 de lei dus-întors (cu oferta 10% reducere) sau poate mai ieftin prin intermediul a altor oferte disponibile, găsite aici.

Despre autor /

2 Comments

  • Alexa T.

    Maine imi fac inscrierea la concurs. O sa fac echipa! Esti invitat!:) Frumos din partea ta sa scrii despre asalt!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.