Arhitectură de Constanța

      No Comments on Arhitectură de Constanța

Ce trist de tot și maxim de tot de trist este să ajungi să te referi la o arhitectură de doi lei și de un plan urbanistic zonal de doi lei ca “Arhitectură de Constanța”, când aici s-au adunat toate stilurile vechi și moderne și atâția artiști și arhitecți locali sau străini… Așa am ajuns.

Nici nu stau acum să dau varii exemple de atâtea clădiri de atâția arhitecți recunoscuți și rememorați în cărți vechi și cărți moderne precum cele de Doina Păuleanu sau Radu Cornescu sau alții, ci doar vă arăt poza asta făcută de curând, pe lângă magazinul Brick.

Și mai e și de vânzare, mă…. Dacă aveam bani de așa ceva, o cumpăram doar ca să o dărâm și să mă folosesc de teren. Lucru ce inevitabil se va întâmpla în curând căci…dă-o naibii de treabă și de mansardo-girafă de stil mutant între BCA și lemnăraie și mai las-o naibii de treabă per total!

O să fac ușor ușor o compilație cu cele mai tâmpite construcții din Constanța, că prea îi mănâncă pe unii să se întreacă în “imaginație” cu stilul propriu… Nu că n-am mai făcut așa ceva, dar nu strică niciodată un update.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.