Ar trebui să cumpărați rapid aceste produse de ciocolată din City Park Mall!

În perioada 12-18 Martie 2018, în City Park Mall, are loc o expoziție de ciocolată cu produse ce sunt surprinzătoare ca arome și extraordinare ca forme!

Am făcut eu câteva poze, dar nu se vede foarte bine detaliul unor lucrări de artă în ciocolată! Sunt niște cufere în formă de inimioară, de exemplu, ce arată de parcă sunt din metal. Dar nu, sunt din ciocolată și sunt realizate cu mare pasiune de către cei de la Happy Benjamino. V-am zis că prețurile sunt extraordinar de ok?

Aseară am fost prezent la inaugurarea acestui eveniment și m-am simțit foarte bine făcând asta. Chiar mi-a dat o energie anume… Am fost invitat de către City Park Mall prin Luiza Bota, Marketing Specialist. V-am mai povestit eu despre Luiza și cum ne-am întâlnit și despre alte evenimente… E o persoană foarte ok. Așadar, m-a invitat doar pe mine, în mod special ca să… Ok ok…am fost invitați mai mulți bloggeri la fața locului… Era și Adrian Siea prin trecere, l-am mai revăzut și pe Zetu Harry, am dat de Urban Maria, Adina…Iordan și alte bloggărițe. Eram multicei, încurcând lumea pe acolo prin zona lifturilor de la nivelul -1 al mall-ului.

Artistul de serviciu prezent era Galin Zhelyazkov, un tânăr bulgar cu care am avut imediat o chimie bună, stând cu acesta la destule discuții despre arta asta. Vedeți un live pe Facebook pe aici. Mi-a povestit puțin despre atracția principală a sculpturilor uriașe din ciocolată și m-au cam dat pe spate informațiile!

Spune că o scultptură de acest gen se realizează într-o perioadă de o săptămână – două. Nu știu dacă ne-am înțeles greșit în Engleză aici, dar mi-a spus că echipa ce lucra la aceste opere de artă era de 120 de oameni! Așa a zis! A spus de asemenea că ai nevoie de mulți oameni căci e greu să muți o astfel de statuie, căci se face ca betonul de grea. L-am întrebat dacă nu riscă să se topească aceste opere în anumite condiții cam de Mall, dar a spus că nu, dacă rămâne la o temperatură constantă, de ordinul a 20 sau 21 de grade Celsius. De asemenea, mi-a recunoscut că Afrodita a cam pățit-o, făcându-se bucățele pe ultima sută de metri, înainte de eveniment. Evident, au refăcut-o în timp record și n-au dormit multe ore pentru asta!

Mi-a mai spus de asemenea că ciocolata făcută așa cum trebuie te poate ține și 10 ani dacă o păstrezi în condiții optime. Bună treabă, dar…cine se poate abține? Mie îmi venea să mușc din Afrodita…

A fost de-a dreptul fascinant tipul! Vă recomand să vă duceți și voi acolo și să-l întrebați diverse, căci e foarte prietenos! Produsele lor sunt gustoase, frumoase foc și uite că și la preț foarte bun! Mai rar combinația asta potrivită. De aia și titlul articolului așa urgent. Ouăle alea de paști sunt cadouri de nota 10 pentru sezonul ăsta, zic eu așa! Presimt că o să cam rămână fără stoc, căci cererea era foarte mare. Hai să mai vedem câteva poze de ieri și vă reamintesc că acest eveniment și posibilitatea de a achiziționa produse dulci o să țină în City Park Mall până în data de 18 Martie 2018.

p.s. As a sign of respect and appreciation for the people involved in such a beautiful expression of work and art altogether, I translated this article in English as well. This version can be found right here.

Fb Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.