Aplicația Edenred este inaccesibilă pentru unele persoane

De câteva zile, aplicația mobilă pentru cardurile de bonuri de masă Edenred este inaccesibilă pentru unele persoane, în mod aparent aleator. Motivul este o virusare a serverelor companiei, deci nu vă chinuiți să vă recuperați parole și alte cele!

Edenred România se recomandă a fi cea mai mare companie emitentă de carduri și tichete de beneficii pentru salariați. În octombrie 2019, aceștia au achiziționat inclusiv serviciul Benefit Online, un sistem ce ajută companiile în transferarea pachetului de beneficii direct către angajați. În ciuda extinderii, probleme tehnice grave pot apărea.

Am observat de câteva zile că aplicația Edenred de pe telefon nu îmi mai permite logarea, pentru afișarea sumei disponibile în cont. Am încercat să instalez și apk-ul vechiului Ticket-On-The-Go și n-a mers. Am sunat azi la numărul lor tehnic, în afara orelor de lucru, sperând să dau de o soluție facilă de tip „Apasă tasta 1 pentru a afla soldul contului”, însă nu există așa ceva.

Întrebând alți colegi despre această problemă, am realizat că eroarea nu se aplică la ei. Intrând pe website-ul lor oficial, am dat de o notificare ce lămurește problema:

Așadar, nu rămâne decât să așteptăm rezolvarea oficială. Plata întradevăr funcționează, dar dacă te-ai nimerit pe serverul afectat de virusul malware, ești pus pe tușă momentan.

p.s. Momentan, pentru verificarea soldului contului se poate suna la 021301336 între orele 08:00 – 18:00 iar un operator îți va comunica informația. De asemenea, a fost activată temporar verificarea soldului la ATM-urile bancare ce permit folosirea cardurilor Mastercard.

Despre autor /

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.