Analytics Joienegru.ro – Ianuarie 2019

Am zis că am început și eu anul în forță și că e ceva să ai 10.000 de unici pe lună pe blog, însă apoi am făcut o paralelă spontană cu anul 2016, când am avut pe Ianuarie 13.423 de unici. Vezi articol aici.

La ce urcușuri și coborâșuri de chef am avut în ultimele luni, hai să zic că totuși e bine la cum am ajuns ca statistică pe această lună. Ba chiar, nici n-am scris mult. Doar ceva un pic mai consistent, dar doar un pic. În rest, am ales temele bune și m-am folosit de niște trucuri de captare a atenției, ce au funcționat, evident! Subiectele căutate văd că au fost cele tehnice, în general. Cum să repari aia sau ailaltă… În rest, ca de obicei: contează să ai ceva în premieră pentru public. Să postezi repede și bine și suficient când dai de o știre. Ca parte intimă și personală, văd de asemenea un interes major. Căci am scris multe lucruri în stil de jurnal propriu și găsesc multă empatie din partea cititorilor prin doar cifrele astea.

p.s. Încă sunt în dubii cu anumite lucruri. Adică, am un bounce rate foarte nasol și asta înseamnă că lumea veche nu se întoarce pe aici. Am cică vreo 10,5% abonați fideli și restul sunt noi. Îmi pare cam fals. Nu cumva asta se datorează ip-ului dinamic din România? Întreb și eu…

Oricum, trucuri sunt multe și știu atât de multe, doar că n-am timp de asta. Sau…n-am avut timp. De când cu întâlnirea cu bloggerii și bloggerițele lu’ Cristina Joy, m-am cam ambiționat să evoluez pozitiv cât mai mult și cât mai rapid și cât mai des. Deja se vede asta și o s-o țin tot așa, ca să fac din anul ăsta unul nemaivăzut până acum! Joie Negru fiind atât de Alb, știu… Păi ce să fac? Să mă dau cu capul de pereți? Ia să facem și chestii ambițioase!!! Spor tuturor!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.