Am primit cadou un set de 7 cuțite Blaumann

set 8 cutite ceramice blaumann (1)

Cei de la Blogal Initiative m-au recompensat cu un set de 7 cuțite din oțel inoxidabil cu înveliș antiaderent din ceramică (+ un decojitor). Cât îmi doream și eu un cuțit nou! Uite că am vreo șapte acum!

Tehnic a fost un set câștigat, dar fiind set garantat dacă participi cu un articol la o Campanie, o iau ca pe un cadou. Chiar umblu des prin Bucătărie și am nevoie de fiecare dată de cuțite diferite pentru diferite lucruri pentru gătit. Sunt foarte ușoare aceste cuțite și rămâne de aflat cât de rezistente sunt. Primul lucru ce trebuia făcut era să deschid ambalajul…

set 8 cutite ceramice blaumann (2)

Am avut nevoie de un cuțit pentru a deschide setul de cuțite. Ironic, nu? Cutia e foarte frumoasă, cu margine magnetică. Produsul a fost livrat de către cei de la depozit-online.ro. Un set asemănător este acesta de aici, la doar 75 de lei. Pe setul meu scrie 199 Euro, dar de fapt costă cam 99 de Euro la sursă (blaumann.com) și doar 90 de lei la un magazin online din România. Bizar. Ideea e că am cuțite noi! Hai să citim puțin descrierea unui astfel de produs:

Cuțitele Blaumann sunt dotate cu un înveliș antiaderent „non-stick” de înaltă calitate cu proprietăți foarte bune pentru o utilizare frecventă. Acest înveliș rezistă până la o temperatură de 180 grade Celsius și este mult mai durabil decât alte învelișuri. Oferă o aderență foarte bună, este în același timp un strat protector al lamelor cuțitelor. Este mult mai ușor de curățat și mult mai igenic în contact cu alimentele.

Se recomandă curățarea cuțitelor după fiecare utilizare, cu soluții non-abrazive sau fibre sintetice.

set 8 cutite ceramice blaumann (3)

Ce să mai zic. Mersi depozit-online.ro și mersi Blogal Initiative de aceste produse utile! Baftă mie în continuare la cât mai multe produse frumoase câștigate!

Despre autor /

2 comentarii

  • Felicitări! Cu ce curier? Că la mine n-au sosit! :)

    • Joie Negru

      Cargus, of course. De ieri venise de fapt, dar n-am fost eu pe faza.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.