Alexandra Ușurelu aduce Primăvara la Constanța

Această figură blândă pe numele de Alexandra Ușurelu se întoarce în orașul de la malul Mării. De data asta cu o orchestră de cameră și cu o reprezentație făcând parte din turneul numit “Am să fiu eu casa ta”.

Vă povesteam prima dată despre această artistă în acest articol din luna Februarie a anului trecut. De data asta, Alexandra Ușurelu vine cu forțe noi într-un spectacol ce va avea loc în Constanța în data de 6 Aprilie 2017 și ce începe cu ora 20:00. Pe care scenă? Cea a Teatrului Național de Operă și Balet “Oleg Danovski”. Cât îi biletul? De la 35 de lei la 70 de lei. Vezi aici. Nu prea mai sunt atât de multe locuri disponibile iar asta arată aprecierea publicului pentru stilul ei blând și armonios. Stil curat, cum spun mulți… Am auzit și un fel de critică despre vocea ei, cum că ar fi prea sensibilă și emotivă. Gusturile nu se discută. Ce e de apreciat, fix asta e și fiecare își alege prezența la fel și fel de spectacole de diferite genuri. Mie unul mi-a plăcut ce am ascultat de la dânsa și cred că aș adora să o ascult Live, cu tot cu Orchestră.

Turneul “Am să fiu eu casa ta” a început în data de 30 Ianuarie 2017, în București, și a continuat apoi cu Iași, Cluj-Napoca, Târgoviște și Timișoara. La noi poposește la final de turneu. Cireașa de pe tort: Constanța!

Câteva vorbe dintr-un comunicat de Presă de la HtagPR ne spun următoarele:

”Cântecele au o particularitate, ceea ce cânt este compus ținând cont de personalitatea mea. Nu sunt scrise să sune ”ca cineva” anume. Prin muzică, eu caut mereu să fiu aproape de oameni și de lumea lor interioară. Cred că muzica are puterea de a-ți accesa cele mai adânci sentimente, de a lumina umbre, iar eu asta sper, că ceea ce cânt aprinde în oameni veioze de spart întunericul.” declară Alexandra

Cu un singur album lansat, Alexandra Ușurelu confirmă constant succesul la un public dornic să vadă spectacole de bună calitate, empatic la o muzică surprinzătoare și curată.

Fără artificii sau acțiuni agresive de promovare, Alexandra, tânăra artistă indie care a readus în ultimii ani bunul simț pe scenele de concert din România, a reușit ceva ce poate părea, în România acestor ani, doar o firavă și fantomatică speranță: să câștige aprecierea unui public ce preferă să-și aleagă singur muzica pe care o ascultă și să-și urmeze artiștii favoriți în sălile de spectacol.

Albumul său de debut, ”La capătul lumii”, a fost de trei ori nominalizat, la numai 3 luni de la lansare, la Gala Premiilor Muzicale Radio România la categoriile „Cel mai bun debut”, „Cel mai bun duet” şi „Cel mai bun album”.

photo credit_Flavius Neamciuc

photo credit_Flavius Neamciuc

p.s. Revin cu vești bune. Turneul “Am să fiu eu casa ta” va fi prelungit. Patru noi orașe sunt incluse într-o listă nouă. Vom avea parte de concert în următoarele perioade:

  • Sibiu, la Teatrul Gong – 23 Aprilie 2017;
  • Piatra-Neamț, la Teatrul Tineretului – 25 Aprilie 2017;
  • Brașov, în Sala Reduta – 26 Aprilie 2017;
  • Oradea, în Sala “Florica Ungur” – 27 Aprilie 2017.

Fb Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.