Alexandra și arta nativă în fața unui Portret sau Tatuaj

via Fb Untitled Tattoo by Alexandra

Alexandra este o tânără constănțeancă ce a dat orașul nostru pe Capitala țării. Este o amică veche de-a mea cu care n-am fost cel mai apropiat, dar cu care m-am simțit spontan atras artistic de viziunea și pasiunea ei.

Este genul de om cu imaginația pregătită pentru orice soi de exprimare artistică. Nu ai cum să nu scoți o comoară dintr-o asemenea stare, căci repetiția unei imaginații bogate naște din start o bază creativă. Amesteci asta apoi cu nuanța potrivită de Artă tradusă în obiecte fizice sau pur și simplu în practica meseriei și îți va rezulta un talent copleșitor. Apropo, schița tatuajului de mai sus a căpătat o finalitate la începutul acestui an:

via Fb Untitled Tattoo by Alexandra

Și se află de abia la început! Începutul pe astfel de puneri în practică, pentru că artistă era de când o știam.

via Fb Portretix: Portrete la Comandă

Pe stilul de Portret se vede de asemenea o calitate născută dintr-o pasiune sau mai ales dintr-un ochi natural pe acest domeniu. De abia aștept să-i observ evoluția, căci sigur va fi una rapidă! Evoluția renumelui adică.

Așadar, o găsiți prin București în general, rareori și plin deplasare. Poate vă face un portret la comandă sau poate vă imortalizează un tatuaj unic într-o calitate ce depășește cu mult competiția!

Îi găsiți pagina de Facebook de Portrete și câteva exemple pe Portretix. Pagina de Facebook de Tatuaje se numește Untitled Tattoo.

Despre autor /

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.