Alergarea Sanasport de azi și gafa City Park Mall

Azi a avut loc Antrenamentul SanaSport cu numărul 57. Chiar dacă imediat cum termin acest articol o să alerg ca disperatul din nou spre City Park Mall să particip la Blogmeet, mi-am făcut timp de dimineață să alerg cu grupul respectiv căci n-o mai făcusem de vreo 2 săptămâni parcă.
Ne-am adunat pentru încălzire undeva în spatele City Park Mall, lângă terasele Bourbon și City Bistro Cafe. Eram mulți iar și aveam în gașcă și doi căței. Eram atât de entuziasmați de alergat încât am uitat să facem și poza de grup.

Am luat-o noi ușor ușor cu alergatul și trebuia să dăm o tură de parc, până înapoi la City Park. Eu am sprintat puțin printre oameni ca să fiu mai în față de data asta. Am alergat în continuu până la mormanul ăla de pământ din dreptul Colegiului Energetic. E ceva. Am mers eu puțin, am mai alergat iar din dreptul Sf. Mina până la Finish Line nu mai m-am oprit. Am făcut tura în 25 de minute! Prima oară când am mai făcut o tură de asta (la Crossul City Park) am scos un timp de 35 de minute. Foarte tare!
Am ajuns înapoi transpirați și mai obosiți ca niciodată, din cauza soarelui puternic. Noi băieții am început să facem striptease pe acolo căci nu mai puteam, alții se duceau deja la descălzire în același punct de unde am pornit. Probabil de la striptease și de la grupul mare, un șef de pază probabil de la City Park Mall, pe nume Lucian Ilie, a dat comanda unui agent să ne anunțe că trebuie să evacuăm zona. 
M-a rugat Daniel Antonaru (președintele SanaSport) să nu insist pe acest amănunt pe blog dar nu o fac pentru a fi rău ci pentru a clarifica o situație și pentru a apăra interesele unui grup ce până la urmă își dedică timpul pentru a antrena gratuit orice om din acest oraș. Deși eram în spațiu public, ni s-a ordonat să plecăm de acolo. Ce-i drept, este o zonă îngrijită de forțe private dar tot spațiu public este, este parcul nostru. Trebuie să caut o lămurire și din partea unui reprezentant mai mare de la City Park Mall să văd dacă susține aceeași idee de domeniu privat. I-am explicat domnului Lucian cine suntem și că gafa mare e dată și de faptul că City Park Mall și SanaSport au fost colaboratori și probabil o să mai fie! Tocmai și-au gonit colaboratorii de pe un teren public ce aparent se vrea privat. Mi-a părut înțelegător acest domn Lucian după ce am discutat cu el dar a fost prea pripit. Sper să se clarifice situația data viitoare căci nu e frumos ce s-a întâmplat iar lumea nu a fost mulțumită deloc.
În rest, ziua a fost frumoasă, timpul alergării mi-a fost foarte bun…sper să fie și cu Blogmeet-ul la fel de bine (minus scandaluri dacă se poate). Zbye!

p.s. Blogmeet-ul a ieșit superb. Citiți aici.

Despre autor /

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.