Alergare și mozoleală în culori la The Color Run Mamaia

foto via Tiberiu Minzu

The Color Run este o cursă de 5 Kilometri. Asta în esență, căci pe lângă această cursă în sine, organizatorii aduc o notă de distracție, muzică și mișcare fizică. Un element intrisec al acestui Color Run este…pudra colorată.

Am observat ieri un panou publicitar prin oraș. Uitasem de Color Run, de cele trei ediții organizate deja în stațiunea Mamaia din Constanța. Panoul mi-a reamintit de eveniment și menționa o dată a evenimentului: 29 Iulie 2017. Peste două săptămâni adică. Astăzi, încă nu eram cu gândul la The Color Run, dar uite că Facebook știa cumva ce am văzut pe stradă și mi-a servit o reclamă tot despre acest eveniment. M-am enervat. M-am dus la Bancă, mi-am alimentat cardul și…

M-a costat aproximativ 90 de lei înscrierea. Sigur voi avea probleme cu dimensiunea tricoului. Mă aștept la asta… Te costa 60-65 de lei înscrierea prin anul 2014 și 70 de lei prin anul 2015. Cu toate acestea, prețul a rămas același în 2017 precum prețul din 2016. Poți opta pentru pachetul de bază de 89,99 de lei ce te recompensează cu un kit conținând un tricou, bentiță și o medalie cu…unicorn (căci ediția asta e ediția Unicornului sau ceva de genul), poți opta pentru 129,99 lei dați pentru același lucru, dar și cu ceva anume la alegere (ochelari, o pereche de șosete color run sau un unicorn de pluș), sau optezi pentru 189.99 lei dați pentru pachet standard + unicorn mare + un produs la alegere dintre o fustă tutu sau un bidon de apă color run. Să alegeți fusta, domnișoarelor! Să avem după ce să alergăm… Am fost subtil, nu? Hai să continuăm!

Anul trecut m-am decis târziu că aș vrea să particip și eu la eveniment. Chiar se vând biletele ca pâinea caldă! Așadar, căutați a vă înscrie și voi deja și ne vom întâlni acolo! Deja am văzut câțiva cunoscuți dând Going la eveniment și îi cred de data asta.

Înscrierea se face pe website-ul lor oficial. Tot aici găsești informația că prețul minim de participare era de fapt 79,99 până în data de 21.05.2017. Prețul de 89,99 se va transforma în prețul de 99,99 din data de 16.07.2017.

p.s. Grupurile de minim 4 participanți, primesc o reducere de 10 lei per persoană.

The Color Run a luat naștere în anul 2012 în mintea unui american din Arizona. S-a gândit el așa că ar fi fun să fie mânjiți oamenii cu o pudră colorată, o pudră care nu e dăunătoare (deși țin minte că la primul eveniment organizat în Mamaia, se cam plângeau oamenii că nu prea se spală pudra aia așa ușor; după acest prim eveniment, n-am mai auzit să fie probleme pe această temă). În România, am adoptat acest eveniment începând cu anul 2014, când a avut loc în București, Cluj și Mamaia. Anul trecut, în stațiunea Mamaia, se vorbea ceva despre un număr mare de 2000 de persoane participante.

La pachetul de bază primești de asemenea și două tatuaje temporare fun și un plic de pudră pe care o să-l arunci în aer pentru o poză tare. Apropo de poze, te poți înregistra într-o aplicație pentru a te lega informatico-cibernetico-hackerman de pozarii de la fața locului. Practic, ID-ul tău unic va găsi exact pozele cu tine din cadrul evenimentului și îți va creea un album foto cu momentele în care ai fost surprins. Hai că nu-i așa SF, s-a mai făcut! Dar e tare ideea!

The Color Run este organizat în România de către Kick Off Events. Ca să te simți mai bine că ai dat un ban la acest eveniment, trebuie să știi că o parte din câștiguri se duc către o cauză nobilă, respectiv către Generația GROW. După cum spune și website-ul oficial:

GROW este un proiect pentru liceenii cool, organizat de Scoala de Valori si AIESEC, cu traineri internationali, workshop-uri practice si multa distractie! Un procent din taxa ta de participare la cea mai vesela cursa alearga catre adolescentii din GROW, pentru a-i ajuta sa-si descopere valorile si sa-si aleaga drumul in viata!

Te-ai distrat, ai și donat, e de bine! Kit-urile se ridica în acest mod:

Start și Finish e definit de zona parcării Hotelului Rex. Acolo se întâmplă Magia. Programul evenimentului este următorul:

17:00 – Deschiderea portilor
18:30 – Incalzirea oficiala cu instructorii World Class
19:00 – Primul start
La fiecare 5 minute va fi cate un nou start.
Alinierea la start nu tine cont de numarul de participare, ci primul venit ia startul.
Experienta de pe traseu este aceeasi, indiferent daca luati startul in primul sau ultimul val.
19:30 – Ultimul start
20:00 – Start Party
21:00 si 21:40 – Nor de pudra colorata
23:00 – Final eveniment

Gata! Ce informații mai vreți? Le găsiți pe website-ul oficial! Nu știu ce o să mă fac eu cu evenimentul ăsta… Adică, ce taximetrist m-ar lua așa colorat din cap până-n picioare din zonă? Ooof… În ce m-am băgat… Hai că poate totuși o să iasă bine! Ne vedem acolo!

Fb Comments

1 thought on “Alergare și mozoleală în culori la The Color Run Mamaia

  1. Pingback: Cum a fost la simpaticul ăsta de The Color Run...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.