Alergare cu SanaSport prin Vivo! Mall Constanța!

Astăzi nu știam dacă să ies din casă sau ba, căci vremea e cam instabilă. Mi-am făcut curaj însă și m-am dus la Antrenamentul SanaSport din cadrul Târgului SanaSport ce se desfășoară în Vivo! Mall Constanța.

La fața locului am dat de președintele Asociației Sportive SanaSport, Daniel Antonaru. Era împreună cu Dacian Ghizilă, un speedy gonzales al Alergării. A venit imediat și Vasile Apetroaie, multiplu campion la varii evenimente de alergare. Dă-i și ține pasul cu ei dacă poți! Au mai participat încă doi alergători apoi, respectiv Paulian Prăjitură (sportiv, fotograf Adora Studio) și un puștiulache pe care cred că-l cheamă Mihăiță.

Am făcut câteva ture de Mall în timp ce clienții tot apăreau și se uitau la noi mirați. Poate se simțeau și ei inspirați. Vă recomand să vă duceți și voi fix acum la Vivo! Constanța și să vă înscrieți la Maratonul Nisipului 2018, ce va avea loc în data de 25.03.2018. Umblă vorba-n târg că veți avea și o reducere de 20% pentru înscrierea de pe acum la acest maraton!

p.s. Și o poză mișcată cu mine…

Ce alte evenimente au loc astăzi? Hai să aflăm din imaginea de mai jos:

O mare surpriză va fi prezența ultramaratonistului Milea Radu, ce ne va spune începând cu ora 17:00 câteceva despre provocarea unui Ultramaraton.

Țelul său recent este să adune 550 Km alergați în șase curse ultramaraton. Imposibil? Vom afla astăzi că cel mai probabil totul este posibil! Poate ne dă și câteva sfaturi! În fine, nu mie, că eu nici Semi-Maraton n-am alergat până acum. Sau de fapt, am cam alergat și eu soi de Ultramaraton cu pauze la evenimentul AlergPentruAutism.

Hai că aveți ce să vedeți astăzi în cadrul acestui târg! Dați o fugă până acolo!

Fb Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.