Ai mâncat Kebab în Constanța, dar ai încercat unul cu…ciocolată?

Nu azi, nu ieri ci alaltăieri, m-a tras o prietenă de mânecă pentru a intra într-un local descoperit din întâmplare în Piața Ovidiu din Constanța. Se numește…Choco Kebab Cafe.

Din exterior nu te atrage prea mult localul și poate că te face curios acea denumire de Kebab dulce, dar eu unul mi-am zis că poate e doar o tentativă de a face profit de pe urma renumelui kebabului și cam atât. Când intri în local…e alt univers deja! Choco Kebab Cafe face o mare greșeală: neglijează exteriorul și mai și ține draperiile trase. E un local foarte frumos și deschis și creativ! Ai loc destul, ai canapele confortabile și un ton mat colorat și elegant în tot spațiul. Nu mă așteptam să fiu atât de surprins.

Știu, nu-s poze profi acestea de mai sus, sunt doar poze de client întâmplător, ba chiar de client mulțumit. Sunt făcute de amica în cauză, Mariana. Personalul părea foarte deschis. Ne-am comandat. Am gustat un Choco Kebab Royal la 16 lei. N-a durat mult să-l prepare și când a venit…era ca în poza din meniu! Foarte arătos! Vă întrebați dacă e bun? Oare! E chiar perfect! Nu mi s-a părut a fi de un dulce insuportabil, plus că ți-l combină cu ceva standard (frișcă, cocos, fructe de pădure…), dar te întreabă ce anume vrei să aibă extra. Poate vrei m&m-uri, bezele, cereale… La fiecare linguriță, nimerești ceva bonus! Foarte foarte tare asta! Și foarte tare și localul… Ah, da! Și muzica!

Eu unul n-aș recomanda să vă luați choco kebab cu bombonele din acelea mici mici, că îți strică feng shui-ul. În rest…combinații geniale! Plus clătita aia așa pufoasă și frumos făcută! Nota 10. Choco Kebab este practic o clătită pe steroizi! Ok, n-aș face slogan din asta, dar cam așa e.

În materie de Choco Kebab, poți alege varianta CK Royal (clătită, ciocolată răzuită, mix fructe de pădure, frișcă, nucă de cocos sau zahăr pudră) sau CK Delluxe (clătită, ciocolată răzuită, nutella, banane, fulgi de migdale, frișcă, nucă de cocos sau zahăr pudră). Ambele la 150 grame și ambele la 16 lei. La 18 lei ai un Desert cu înghețată ce conține clătită, ciocolată, înghețată și frișcă. Alegi tu ce topping vrei și ce lucru dulce extra vrei.

Choco Kebab este de asemenea un Cafe așa că ai Cappuccino la minim 8 lei, sucuri la 6-7 lei, fresh-uri și milkshake-uri. Am gustat un milkshake de fructe la 14 lei. E gustos și nici aici nu se exagerează cu gustul dulce, însă era cam…smântânos. Puțin cam greu de supt prin pai. În rest, destul de bunicel.

Unde găsești acest Cafe și Restaurant? Fix vizavi de Moscheea Carol I, la adresa Strada Revolutiei Din 22 Decembrie 1989, nr. 6.

Programul de funcționare este interesant de asemenea. De Luni până Vineri, de la 13:00 la 24:00 iar Sâmbătă – Duminică, de la 13:00 la 01:00. N-am cum să nu vă recomand acest loc. Este perfect pentru o pauză de cafea după o plimbare sau pentru un desert total aparte! Poftă mare!

Facebook Oficial: https://www.facebook.com/chocokebabcafeconstanta/

Fb Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.