Ai încercat electrocasnicele Smeg?

Există multe produse al cărui nume nu ne spune ceva anume, însă merită încercate tocmai pentru că acestea pot să întreacă lejer brand-uri celebre în raport preț-calitate. Altele sunt renumite pe merit și n-au grad de comparație cu precedentele produse menționate, dar pur și simplu nu ne-am documentat noi despre ele.

Mobiera.ro este website-ul oficial al companiei ce nu se afișează superficial cu sintagma „clientul nostru, stăpânul nostru”. Puterea lor constă în capacitatea de a găsi un prieten în clientul sau potențialul client ce le răsfoiește gama de produse și în capacitatea de a oferi servicii născute din pasiune, creativitate și angajament. Dacă ai nevoie de o soluție pentru a-ți amenaja casa sau apartamentul, biroul sau spațiul comercial, această companie este perfectă pentru a-ți oferi un serviciu sau un produs de calitate maximă și de un design rar întâlnit.

De exemplu, puteți găsi pe acest website tipul de frigider Smeg. Un aspect retro, cu un vizual completat de o gamă vastă de motive. Marca italiană Smeg nu este deloc ceva de neglijat. De 60 de ani au ieșit la înaintare cu o calitate de nota 10 și cu un design cu adevărat distins. Dacă vrei ceva de-a dreptul fascinant, n-ai cum să nu te simți atras de acest brand! Un astfel de frigider te poate atrage cu multe calități tehnice: clasă energetică A++, tehnologie no-frost, compartimentare isteață, dezghețare automată, finisaje perfecte, dezghețare lentă în caz de pană de curent… Îmi place funcția asta inovatoare. Adică dacă rămâi fără curent electric, frigiderul se dezgheață de abia după 12 ore, de exemplu. Funcția no-frost este de asemenea ceva modern și se traduce printr-un sistem de circulație a aerului din interior prin care se elimină umiditatea astfel încât nu vor mai exista depuneri de gheață.

Astfel de plusuri moderne găsești la toată gama de electrocasnice Smeg. Fie că vrei ceva special de la un blender, un prăjitor de pâine chiar sau mai ales o plită incorporabilă, acest brand și acest website îți oferă întocmai asta: specialul! Observ în practică cum tot mai mulți oameni caută să-și asorteze perfect încăperile: același brand sau aceeași culoare, în general. De acolo te duci mai departe: la același stil. Un cuptor și o plită electrică sunt în ziua de azi duse la rang de artă și fac parte categoric din amenajarea interioară a spațiului tău. O să vrei o hotă ce aspiră în conformitate cu lungimea ori lățimea ori înălțimea spațiului tău, ori 12, dar aspectul său va fi absolut un plus pe care îl cauți în acest spațiu ce este liniștea ta și căminul tău!

Văd, de exemplu, o hotă Smeg ce are 788 metri cubi pe oră, asta în contextul în care capacitatea de 300-400 mc/h este suficientă pentru majoritatea bucătăriilor. Păi îți aspiră hota asta și ciorba din oală! Are și filtre de carbon, însă vă recomand să alegeți cu grijă opțiunea asta fără evacuare clasică pentru că are dezavantaje, inclusiv o reducere cu 30-40% a puterii inițiale a hotei! Frumoase produse, oricum… Dau viață oricărui spațiu gândit a fi ba cochet ba pur și simplu modern și eficient. Așadar, interesați-vă despre aceste produse și lăsați-vă imaginația deschisă pentru un spațiu propriu utilat dar și amenajat într-un stil unic și cu potențial tehnic maxim!

Despre autor /

Un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.