Ah, ce bine e acasă!

home-is-where-the-heart-is
foto via puffpieces.com.au

Cred că foarte mulți dintre noi am rostit aceste cuvinte de zeci sau de sute de ori. De fiecare dată, după o zi lungă de muncă, după o drumeție sau după o activitate plină de efort desfășurată în afara locuinței noastre, rostim inclusiv acel „Ah” prelungit și mulțumit, de îndată ce pășim pragul sanctuarului nostru.

Am fost provocat să vă povestesc cum îmi petrec timpul acasă. Cine m-a provocat și de ce? Ajungem și acolo. Ce-i drept, mi se potrivește ca o mănușă acest subiect, având în vedere timpul petrecut acasă și proiectele freelance sau online pe care le-am avut de-a lungul anilor.

Am început să prețuiesc intimitatea spațiului de acasă de pe timpul Liceului, când de multe ori chiuleam și reveneam acasă, în camera mea liniștită cu lumina naturală intrând pe geam și cu biroul frumos aranjat. Preferam să îmi fac lecțiile în liniște și să învăț în liniște. Tocmai din acest motiv luam note mari de multe ori la unele examene. Nu faceți ca mine. copii! Apoi am descoperit mai bine Internetul și Blogging-ul. Am avut tot timpul din lume pentru un Deadline și din spațiu locativ totul s-a transformat de asemenea în spațiu creativ.

De foarte multe ori, Acasă e locul de relaxare. Îmi place să știu că nu am vase în chiuvetă, că mobila e aranjată bine și apreciez mult chiar și gresia bine aleasă sau draperia elegantă. Sunt elemente de decor ce ne încântă mintea. La fel mă simt uneori într-un birou frumos aranjat, într-un cabinet medical bine gândit sau într-un magazin elegant. Calitatea spațiului începe cu dotările sale vizuale.

Cei care au venit cu această provocare interesantă sunt stona.ro, o divizie de retail a Algabeth Stone Group, cea care deține 6 cariere în întreaga lume și peste 15 cariere în cooperare exclusivă, cu export în peste 80 de țări. Aceștia știu bine ce înseamnă confortul, stilul și arta vizuală din spațiul tău de odihnă sau de lucru. Îmi pare tocmai potrivit ca aceștia să lanseze o astfel de provocare.

stona-piatra-naturala-marmura-granit
foto via stona.ro

Ar fi desigur ideal pentru mine să am un cămin precum în imaginea de mai sus, construit cu elemente din piatră naturală, marmură sau alte materiale elegante și durabile.

Stona are cel mai mare stoc disponibil de piatră naturală din România! Sunt 300.000 de metri pătrați din 500 de modele de piatră naturală (marmură, granit, travertin, calcar, onix…). Algabeth a implementat de asemenea prima platformă B2B (Business 2 Business) din domeniul pietrei naturale, cu avantaje pentru utilizatori precum: acces rapid la facturi și la istoricul acestora, utilizarea platformei ca instrument de vânzare directă către clienți, acces facil la Promoții și Lichidări de Stoc, acces de pe varii device-ul și multe altele.

invitatie-zilele-portilor-deschise-stona

Cei de la Stona ne fac o invitație la evenimentul Zilele Porților Deschise, ce avea loc la sediul aflat în apropiere de Ploiești. Acesta se desfășoară în perioada 13 – 15 Octombrie 2016 și ne dă ocazia de a vizita fabrica Stona, unde piatra naturală este prelucrată.

Invitat special este Lorand Soares Szasz (speaker din domeniul Business), ce în data de 14 Octombrie le va vorbi participanților despre căile pentru dezvoltarea afacerii și despre informații strategice moderne. Sunt sigur că va fi un eveniment frumos și uite că sunteți invitați cu toții ca să vă confirmați participarea!

Despre autor /

3 comentarii

  • Ce să spun? Scurt şi la obiect! Multă baftă!

  • Joie Negru

    Pai pe larg…cate nu sunt de facut prin casa. Momentan am casa cu susu-n jos, ca o sa varuim. Mai am putin si mut din lucruri pe pat…

  • Sau când vin elevii de la școală spun „Casă, dulce, casă!” . :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.