Agar.io – Joc fun de browser și mobil

agario joc mobil onlineHai să vă zic repede câteceva despre acest nou joc pe care l-am descoperit via emisiunii lui George Buhnici, respectiv I Like IT.

Mă uitam la Tv și derulând prin programe, am nimerit pe Pro Tv, la emisiunea lui George Buhnici. M-a amuzat că el se juca jocuri pe acolo. A făcut o demonstrație rapidă de gameplay pentru Agar.io. Este un joc simplu, de smartphone dar și de browser. Practic intri pe link-ul evidențiat de mine și poți juca chiar și ca Guest (fără înregistrare). Dacă te înregistrezi (cu Facebook de exemplu), poți ține evidența la experiența acumulată.

Jocul este multiplayer și te lupți cu alți oameni de pe Glob, prin niște puncte ce semnifică bacterii. Cu cât ești mai mare ca alții, cu atât mai multe șanse ai ca să-i „înghiți” și să te faci și mai mare în continuare. Te joci doar cu mouse-ul și apeși pe tasta W ocazional sau pe Space când ești mai mare. Vezi un Gameplay practic mai jos, ce include și câteva sfaturi utile pentru a reuși să ajungi în top!

p.s. George Buhnici vine în Constanța în data de 3 Octombrie 2015. Vezi unde și cu ce ocazie, aici.

Despre autor /

Un comentariu

  • Jocul asta creaza dependenta. Tot ce va zic e sa nu-l incercati la lucru, o sa trageti de timp asa de mult incat o sa pierdeti notiunea timpului. Tocmai ce-am testat asta acum cateva zile, cand am intrat „putin” sa joc, trezindu-ma dupa ~3 ore, fara sa stiu cum naiba s-a intamplat sa treaca timpul asa repede, dar da, s-a dus. Jocul e super fain, vi-l recomand cu cea mai mare incredere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.