Adult Webcam Summit 2015 la Hotel Iaki

AW Summit Mamaia 2015 Am aflat din întâmplare de un nou eveniment aparte în Constanța, unul ce se învârte în jurul Sexului, dar și a Business-ului din spatele acestuia. Evenimentul este în plină desfășurare, având loc în perioada 9 – 11 Iunie 2015, în Hotelul Iaki din stațiunea Mamaia.

AWSummit este cel mai mare summit de Videochat, ce aduce în același loc experți din industria Live Cam, speakeri români și străini ce aduc în temă partea de Logistică dar și partea de Business a acestui domeniu.

Ieri au vorbit Gáspár Gábor (Leader Project Management) și Lucian Tumurug (Account and Brand Manager) de la Jasmin.com. Astăzi au luat deja cuvântul (în sala Roma) Mugur Cosmin Frunzetti, CEO la Studio 20, Gabriel Voitis, CEO la Infinity Telecom SRL și Gabor Szafner, Managing Director la NightProwl Studio. Ba chiar, de la ora 13, vor vorbi pe tema „Utilizarea rețelelor de Trafic Web și Social Media” în Adult Webcam, Christian Kreul (Senior Sales Manager la Visit-X), Ovidiu Necula (Model și Studio/Social Media Manager la Xmodels) și Thomas Skavhellen (Chief Brand Officer la PlugRush). Vor vorbi mult mai mulți oameni din domeniu în acest eveniment foarte interesant și util. Vezi programul acestuia, aici.

Spun despre acest eveniment că este util și interesant căci sexul vinde. Țin minte că în anul 2012 scriam și despre târgul EXXXPO – Primul târg erotic constănțean. Când construiești un business bine definit în jurul acestei vorbe, ai șanse mari să faci o treabă durabilă, legală și satisfăcătoare pentru client. Suntem obișnuiți să ne uităm urât la Video Chat sau la Sex Chat, dar nu clipim când o fată cu un bust generos apare în reclame la bere sau chiar și la cele mai departe-de-sex produse vândute prin reclamele Tv. Ar trebui să gândim acest domeniu ca o afacere puternică și să avem întărită această încredere în domeniu atunci când observăm existența unor asemenea Summit-uri de rang înalt. Mi-ar fi plăcut și mie să fiu prezent la un astfel de eveniment căci pe lângă multe alte discuții, ești martor la încă o dezbatere pe teme de Economie și Business (evident și SEO). Ai de învățat câteceva din fiecare domeniu, căci coloana vertebrală a Afacerii este aceeași.

Găsiți acest eveniment pe awsummit.com dar și pe pagina oficială de Facebook AWSummit.

[LE] 12/06/15

Și o știre din Presa locală, aici.

Despre autor /

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.