A cărat în brațe o fetiță ca să-i salveze viața

Internetul vuiește cu știrea despre o fetiță în vârstă de 3 ani ce a intrat în șoc anafilactic de la o înțepătură de albină. S-a întâmplat pe 29 Iulie 2018 în raza localității Dumbrăveni, acolo unde plutonierul major Nicușor Iancu din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Constanța se afla în misiune.

Aflându-se în dificultate, având în vedere că drumurile erau blocate din cauza ploilor și a noroiului, acesta a luat fetița în brațe și a transportat-o în alergare în jur de 3 Km până la o mașină. De acolo, fetița a ajuns la Spitalul Județean Constanța și este în afara oricărui pericol.

Nu e doar povestea unui jandarm aici ci a unui om. Nu-mi place contopirea unei fapte bune sau eroice de-a dreptul cu o instituție. Eu pe Nicu îl știu de destui ani căci a fost…vecinul meu de palier. E un om de nota 10 cu o familie de nota 10. De la surori la fetița lui, ce a crescut sub ochii mei de asemenea. Tatăl său a fost o inspirație pentru mine și de la el am învățat să fiu mai încrezător în a mă implica să repar ceva și să descopăr cauza unei probleme, fără a mă panica înainte. Sunt atâția oameni buni pe lângă noi și uite ce urme ne lasă… Uneori în mod direct, alteori în mod indirect. Să tot existe oameni ca ei! Atâta pot să îmi doresc.

Fb Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.