5 Iunie

      No Comments on 5 Iunie

Astăzi este ziua în care… Ziua în care sărbătorim Mediul, ziua în care cineva celebru din Istorie a făcut ceva sau ziua în care fix azi, cineva a sărutat pe altcineva pentru prima dată.

La fel ca azi, 5 Iunie, decurg și restul zilelor. Se găsește mereu ceva special pentru fiecare. Dar oare la noi cum decurg zilele astea? Noi, fiecare în parte. Eu sunt obosit doar uitându-mă la cei care vânează Carpe Diem-ul… Dapăi ei înșiși.

Găsesc a fi totuși o corvoadă a te afișa cumva perfect într-o societate ce nu doar că nu-i perfectă ci care nici n-a fost vreodată așa. Ziua ta de 5 iunie e un selfie pe un vârf de castel din nu-știu-ce țară exotică sau e o bucurie de a mânca o înghețată cu ochii pe geam la o ploaie sălbatică de Primăvară? Dar ziua de 6?

Îmi place importanța unei zile, inclusiv din prismă personală, însă mi-ar plăcea ca un 5 și 6 și 7 și Mai și Iunie și oricare altul, să însemne ceva pentru gustul nostru și pentru spontanul nostru. Îmi place de asemenea să-și piardă importanța o zi prin banal. Să faci ceva pentru că e Marți sau Joi. Să fie special, dar să nu fie tratat ca atare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.