Vino pe 1 August în stațiunea Mamaia, la cea mai mare oră de Sport!

Miscarea-Face-Bine-Mamaia-2015-POSTER-WEB-577x800

Am mai zis-o și o s-o mai zic: Îmi place tare de tot că orașul Constanța a devenit în ultimii ani un loc în care localnicii participă la alergări, la pedalat sau la alte activități sănătoase, în grupuri numeroase.

Numai în ultimii doi ani am observat un adevărat trend local în dorința de viață sănătoasă a constănțenilor și a celor veniți în acest oraș (în vizită sau ca studenți). Avem parte de plimbări pe seară cu bicicletele prin oraș, în grupuri de peste 50 de oameni. Ba chiar într-o zi din 2014, am blocat un principal bulevard (în mod organizat) pentru a ne plimba cu biciclete, cu role și skateboard-uri pe stradă.

Ziua Internationala a Mersului fara Masini - 22 Septembrie 2014 - Constanta - joienegru  (57)

Apoi alergatul. Câți aleargă prin acest oraș… Pe oriunde! Oricând! Îmi place că se aleargă și organizat, în grup numeros, format din fel și fel de oameni ce inițial nu s-au știut între ei. Se leagă prietenii de durată, se învață tehnici noi, ba chiar un astfel de eveniment te motivează să faci ceva ce poate n-ai știut că poți să faci! Cum ar fi să alergi în cadrul unui Maraton…pe nisip chiar!

maratonul nisipului 2015
foto via Adrian Siea

Toată această mișcare ne face foarte bine, nu doar fizic ci și psihic. Asta vor și cei de la miscareafacebine.ro: să ne descoperim activitatea potrivită și s-o exersăm în cadrul unui eveniment în aer liber ce este definit ca o uriașă „oră de Sport”.

Evenimentul are loc în data de 1 August 2015, în Piațeta Perla (la intrare în stațiune, după Telegondola). Mișcarea se va desfășura în intervalul orar 9:00 – 21:00 și va include sesiuni de Kangoo Jumps, Zumba, Fotbal, Aerobic, pedalat pe biciclete staționare și foarte multe altele. Vor fi de asemenea și concursuri cu premii. Prețul evenimentului este…prezența ta. E gratis! Tu trebuie doar să-ți dai seama ce ți se potrivește, să vii la fața locului și să te pui pe treabă!

Rămâneți la curent cu acest eveniment, pe pagina de Facebook /miscareafacebine.

Despre autor /

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.