Urmează o nouă ediție de Constanța Blogmeet!

constanta-blog-meet-2015-250x250 În sfârșit, ne-am hotărât să facem o nouă ediție de Constanța Blogmeet! Asta ar fi ediția cu numărul 18.

Noua ediție este organizată de către ddumi.ro iar eu voi fi co-organizator. Va fi o ediție plină de surprize și avem deja confirmate câteva persoane. Dacă ești blogger sau bloggăriță cât de cât activ/activă, anunța-ți prezența printr-un comentariu pe articolul lui ddumi, de aici. Ar fi frumos să afișați pe blog și bannerul de aici. Locația este în curs de selectare, dar am pus ochii câțiva pe Xena Bar, de lângă Judecătoria Constanța. Are umbră, are mese destule și mai ales este terasă în aer liber. Ora aleasă va fi probabil ora 18:00. Ziua cea mai votată până acum este cea de Sâmbătă, 22 August 2015. O să revenim cu detalii complete în curând.

Ultima ediție anunțată a fost lăsată cam în aer, dar din câte am înțeles au fost prezenți câțiva bloggeri. O ediție organizată de mine a fost un real succes, având invitați din țară, nume mari precum Chinezu, Vis Urât, Cristina Bazavan, șamd. A fost și aceasta o ediție cu surprize multe. O altă ediție ce mi-a plăcut a fost blogmeet-ul de Crăciun din anul 2008, respectiv CBM 6. Atunci s-a făcut o tombolă, ddumi s-a deghizat în Moș Crăciun…a fost foarte fun. Vezi un video cu Istoria Constanța Blogmeet (updatat până în 2013 doar), pe trilulilu, aici.

Cum spuneam. Lume bună, terasă acoperită să sperăm, surprize și de toate! Vă țin la curent!

Despre autor /

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.