Ședințe de înfrumusețare pentru fetele…de la țară!

eveniment frumusetea dobrogeana 2015

Inițial am vrut să scriu semi-negativ despre campania asta, căci mi-a sunat greșit să se concentreze cineva pe un ajutor adus fetelor/femeilor de la țară în idee de…makeup.

Am desigur neamuri de la țară și n-au dus-o atât de bine încât să mi-i imaginez apreciind așa ceva. Ba chiar, uitându-mă la vecinii neamurilor, știam că mai degrabă i-ar fi ajutat o pâine și o sacoșă de haine. Mosa mi-a schimbat părerea însă, spunându-mi că ar ajuta asta mult pentru percepția acestor fete sau femei asupra unei metode corecte de înfrumusețare. Asta depinde mult de „inteligența” campaniei. Mi-am amintit de o verișoară ce a venit de la țară la oraș și se cam chinuia cu stilul corect. Mereu îi dădeam sfaturi sau o certam dacă îmi părea ceva exagerat la ea. Long story short…și o astfel de campanie e benefică în felul ei. Sper să le iasă celor de la Civicum Voluntaris treaba asta. Din câte știu, e implicată în Asociația asta și Isabela Iorga (specialist Comunicare și Marketing), aceeași ce s-a implicat în anul 2013 împreună cu cei de la World Vision (și alții) în campania derulată în localitățiile constănțene Sinoe, Corbu și Mihai Viteazu, prin care s-au donat haine, rechizite și jucării. A fost o campanie frumoasă. Am scris despre asta aici. De atunci până acum au mai făcut diverse campanii.

Campania „Frumusețea Dobrogeană” are loc în perioada 14-21 Septembrie 2015. Despre aceasta aflăm următoarele:

Participa ca voluntar sau donator la Campania de strangere de fonduri „Colored Nails Week”, organizata in beneficiul femeilor din mediul rural. O campanie amuzanta si plina de culoare, in care te poti inscrie rapid pe site-ul campaniei: http://civicumvoluntaris.ro/archives/1625
Perioada de desfasurare a campaniei este 14 -21 septembrie.
In weekendul 18 -20 septembrie vom fi la Maritimo Shopping Center unde vom „picta” cu oja unghiile doamnelor si ale domnisoarelor. Cu banii stransi vom porni in Caravana „Frumusetea Dobrogeana” si vom oferi GRATUIT o sedinta de infrumusetare unui numar de 100 de femei provenind din familii cu venituri reduse. Comunele unde va poposi Caravana sunt: Baraganu (28 septembrie), Gradina (5 octombrie) si Deleni (12 octombrie).
O echipa formata dintr-un nutritionist, hair sylisti si experti in machiaj vor tunde, vopsi, aranja si machia doamnele si domnisoarele din mediul rural, iar noi, organizatorii, le vom oferi din partea sponsorilor, produse de ingrijire corporala si produse cosmetice.
Ajutati-ne sa aducem bucurie pe chipurile acestor femei! Deveniti voluntar in campanie sau chemati-ne la birou, companie, la liceu, in orice locatie, ca sa va facem unghiile si dumneavoastra veti ajuta cauza facand o donatie pentru femeile din mediul rural.

Cum spuneam, sper să le iasă treaba. Ar fi importantă o lecție de educație de igienă și frumusețe într-un astfel de mediu și de ce nu, ar merge ceva fun aparte pentru aceste persoane. Consider că ar trebui repetată această campanie, căci mediul nu le permite să adopte un stil schimbat așa cu una cu două, de la doar o zi frumoasă.

Stați la curent cu acest eveniment și pe pagina de Facebook de AICI!

Despre autor /

Un comentariu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.