Puțin timp cu gașca…

joienegru.roZilele astea am petrecut puțin timp cu gașca de prieteni. Am vrut să sărbătorim plecarea în Anglia a unuia din numita gașcă și ne-a ieșit foarte bine tot.

De la un timp, ne-am cam obișnuit să facem party-uri tematice, la bloggerul ddumi acasă. Am făcut un Revelion Reloaded, cu diverse costumații sau pălării, apoi am avut un Hat Party iar acum (Sâmbătă) am pus-o de un British Party. N-am avut timp să-mi găsesc o costumație specifică dar m-am îmbrăcat cu un trenci specific. Am împrumutat de la un prieten o pipă, de la ddumi un joben și zici că eram Sherlock Holmes amestecat cu Dr. Jekyll…sau cu pălăria lui Abraham Lincoln. Hai, Jekyll, să păstrăm tema British! Ne-am amuzat, am dansat, am băut și am comandat și niște pizza, ca să fac cinste de ziua mea. Chiar am primit și un cadou de la ei, o cască cu suport pentru bere, ca la meciuri. Nice.

Cu tot cu costumații, am decis să ieșim în oraș. Am ajuns la Doors și am stat acolo un timp. Muzica era interesantă dar nu cea mai bună. DJ-ul cred că era beat de tot tăia din melodii după nici un minut de cântare. Fiind deja după 2 noaptea, era mai lejeră atmosfera, nu era full la maxim. Am stat ce-am stat acolo și ne-am dus apoi în Goblin. L-am recunoscut la pupitru pe Shurubel, VJ-ul acela de la U Tv. Nu băga muzică prea bună pentru Goblin. Oricum, la Goblin bagă mai mult breakbeat și Skrillex și de astea. Nu e cea mai accesibilă muzică. Mie îmi place, dar fetelor nu neapărat. Dar…ne-am distrat. Erau și câțiva americani de la Baza Militară din Kogălniceanu pe acolo. Pentru ei cred că se crăcăna o tipă pe podea, cu mișcări de animatoare.

A trecut și ziua asta. A doua zi am ieșit câțiva din grup la o cafea prin Zona Peninsulară. Ne-am oprit la Zig Zag. Scria și ddumi despre asta, aici. Am așteptat o eternitate pentru comandă și vreo două eternități pentru nota de plată. La cafea nici măcar nu ne-a adus zahăr deci nu prea mi-a plăcut deloc espresso-ul luat. Era multă lume la plimbare. Am plecat apoi și noi la o plimbare prin zonă. Chiar mă uitam de Biblioteca Colorată prin zonă dar bănuiesc că nu s-au adunat destui voluntari.

Am ajuns la Hotel Palace și am intrat puțin acolo, căci o cunoșteam pe una din angajate. Ne-a făcut un tur rapid și ne-a dus pe terasă. E prima oară când intru pe acolo. Deși e cam vechi, protocolar, arată bine. Pe terasă am făcut poze și am stat la discuții. Ne-am dus apoi prin Portul Tomis, pe lângă pescarii care căutau guvizi sau ceva… Următoarea destinație a fost Plaja Modern, o zonă ce este în construcție și reconstrucție. Chiar ne-a arătat un muncitor din zonă pe unde s-o luăm ca să nu încurcăm treburile. A spus că după 1 Mai se va deschide plaja Modern dar mai încolo de ea, vor continua lucrările. Vor să lărgească plaja cu vreo 100-200 de metri în larg, deci mai mult nisip! De asemenea, a auzit acest muncitor că vor să se construiască și hoteluri în zonă. Am spart gașca apoi și ne-am văzut de drum. Chiar a fost un weekend reușit! Mai facem!

p.s. Am văzut un Maxi Taxi nou în Constanța. Cică nu e chiar nou – căci a mai fost introdus în oraș cândva – dar e nou apărut în perioada asta. E vorba de Maxi Taxi 309. Vezi o știre pe scurt despre asta, aici.

Despre autor /

Un comentariu

  • simo

    hahaha ce chestii scrii tu aici :)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.