Primul meu print gălăgios, dar frumos!

maxify imprimanta canon

Voi mai știți cum arăta primul vostru print la imprimantă? Poate era imprimanta proprie, sau a vecinului, dar era ceva nou pentru voi, de-a dreptul fascinant.

Eu așa țin minte prima mea printare, care era una color de asemenea. Totul a început tipic constănțean, pe un vapor, în Portul Constanța. Aveam un prieten de familie ce lucra acolo. Eu aveam vreo 10 ani probabil (acum vreo 20 de ani deci). M-a luat cu el la muncă, pe acest vapor. Era mai degrabă o platformă ce încărca cereale sau minereu. M-a lăsat într-un birou și mi-a spus să mă joc la PC în timp ce-și termină treaba. Și asta făceam ore întregi. Asta a fost de fapt primul meu contact cu un PC în adevăratul sens iar joaca mea preferată pe el era în Ms Paint. Aici eram de-a dreptul Picasso și făceam „opere de artă” precum cea de mai jos.

mazgaleli ms paint

Cumva, nu mă plictiseam și am făcut asta câteva zile la rând, cât timp era acostat vaporul în port. Ba chiar venind într-o zi de unul singur în zonă, am găsit în acel loc un alt vapor. Un membru al echipajului mă întreba în Limba Engleză ce caut și i-am răspuns și eu tot în Engleză că „Era un vapor aici, unde a plecat?”. A răspuns „I don’t know”.

Înainte să rămân fără plăcerea mea în Ms Paint, am apucat să printez o foaie cu măzgăleala asta. Aveau o imprimantă mai măricică, dar scotea un zgomot… De abia de abia ieșea foaia aia, pe fundalul unui chin mecanic ce făcea concurență zgomotului din Sala Motoare. Când a terminat de printat, am scos foaia caldă din sertarul de foi și mă uitam mândru la ea. De abia așteptam s-o arăt mamei mele.

De atunci, au trecut mulți ani. Am reușit să absolv un curs de Operator Calculator, ba chiar am reușit să activez ca hobby și pe domeniul Artei vizuale. De la ce vedeți mai sus, am reușit să ajung la lucruri mai complexe. De exemplu…

stock photos

Cu rezultatul…

canon edit

Nah… Mai am de lucrat la asta, dar am învățat câteceva pe parcurs. Totul pornit de la o joacă pe computer și o plăcere a unui print.

Până una alta, hai să menționez ceva util pentru voi. Cei de la Canon au o Promoție interesantă. În perioada 1 Martie  – 30 Iunie 2016, poți cumpăra de la aceștia una din imprimantele din lista afișată în link-ul de mai sus și primești nu un an ci trei ani Garanție, dar beneficiezi și de condiția Cashback, dacă te înregistrezi pe website-ul acestora. Aici deja nu mai vorbim de gălăgie sau print lent. Află ce înseamnă acest Cashback, citind Termenii și Condițiile celor de la Canon.

oferta canon 2016 cashback

 

Despre autor /

3 comentarii

  • Citind articolul tău mi-am amintit cât de gălăgioasă era și prima mea imprimantă. Și cum, atunci când printam color, stăteam și mă uitam la foaie, să văd cum e colorat fiecare rând în parte și cum iese din imprimantă ușor-ușor.

    • Joie Negru

      Si apoi ramaneai fara tus… Sau cand aveai print-uri in idle si nu stiai ce sa-i mai faci si dezactivai si reactivai eventual imprimanta din Control Panel…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.