Pe unde mai reciclezi în Constanța?

rorec reciclare

Chiar întrebam zilele astea în stânga și-n dreapta dacă mai există campanii de colectare a echipamentelor electrice și electrocasnice uzate prin Constanța. Există.

Îi întrebasem pe cei de la ROREC de curând și au zis că nu organizează momentan vreo campanie prin Constanța, dar că există posibilitatea preluării acestor deșeuri în mod gratuit de la tine de la ușă, prin completarea unui formular online sau prin comandă telefonică. Uite că au ajuns în poștă azi și câteva pliante.

Așadar, dacă de exemplu ai o mașină de spălat veche pe care nu o mai vrei, poți să chemi pe cineva de la ROREC ca să ți-o ia gratuit de acasă. Ba chiar poți primi tichete valorice pentru cumpărături în magazinele afiliate. Nu e o sumă mare, dar e o sumă pe care ai cheltui-o tu poate pentru a transporta produsul uzat la gunoi.

recicleaza-baterii-in-constanta

 

O altă campanie din Constanța este cea a celor de la Mare Nostrum. Se va desfășura până la data de 31 Decembrie 2015. Scriau aici câteceva despre ce înseamnă o baterie și care sunt dezavantajele când le arunci la gunoi împreună cu alte produse. Sunt toxice pentru Mediu. Nu se face așa.

Pe scurt, poți duce la sediul lor sau la magazine participante aceste baterii uzate strânse. La minim 20 de baterii predate, vei primi un pachet de 4 baterii R6 nou nouțe. Din câte văd prin Regulamentul de pe website-ul oficial al Campaniei, se organizează și o tragere la sorți lunară pentru câștigarea unei tablete Samsung Galaxy Tab 4

Așadar, despre asta știu eu. Aveți voi și alte ponturi despre astfel de campanii de prin zonă?

p.s. Vezi aici și o ofertă de Reciclare din Auchan, Maritimo:

Reciclare Auchan 01 Reciclare Auchan 02

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.