Joe și Durex te premiază! Hai Constanța!

Vorbeam de curând despre cel mai sexy campionat organizat în Online. Este vorba de Durex și competiția Internațională pentru titlul de cel mai iubăreț oraș. 

V-am lăsat puțin să vă trageți suflul dar hai să intrăm în…pâine! După cum spuneam și pe pagina LoveVille Constanța, eu sunt dispus să vă premiez, numai voi să vreți… ! Durex mă ajută să vă premiez săptămânal pentru un comment sau share de-al vostru pe subiectul propus. Eu pot mări miza și să vă premiez în plus deci…implicați-vă și hai să ne distrăm puțin. Unele premii vi le dau eu personal. Ne întâlnim pe stradă, în fața blocului vostru…unde vreți voi. Alt premiu, cel săptămânal, vă vine direct prin poștă. Este simplu, este rapid, este moca! O să vă dau treptat câteva provocări, câteva teme. Să începem!
Tema 1: Cum iubesc constănțenii?
Aceasta este prima temă propusă. Eu voi fi acela care va alege un câștigător săptămânal și îl voi premia cu Kit Durex format din lubrifiant și o cutie de prezervative. Sexy, nu?
Spuneți-mi părerea voastră despre cum iubesc constănțenii, cum se ating, cum se curtează sau cum se aleargă obsesiv prin parcuri și pe nisip. De ce fac asta și unde și ce legătură are orașul acesta cu comportamentul lor? Poate îi inspiră o locație, o atracție turistică sau ceva specific orașului. Pe voi ce vă inspiră? Voi cum iubiți?

Să știți că România este în prezent pe locul 1 în traficul generat pentru această bătălie! E foarte bine dar hai să ne concentrăm pe Constanța! Repet, lăsați-mi un comentariu, o poză funny cu o descriere…orice! Pe temă să fie. Apreciez mult și poveștile personale dezinhibate. O citeam adineauri pe Tomata cu Scufiță, reprezentanta Timișoarei, și ne povestea ceva aparte de-al ei. Când un fost prieten de-al ei își dorea ceva “sexy time” de la ea, acesta îi punea muzică de la Kenny G. Ce romantic dom’le! Hai să vă zic una de-a mea! Eram cândva acasă la mine cu o fată în pat. Ne-am sărutat, ne-am dezbrăcat și deodată m-a oprit. “Ai prezervativ?” mă întreabă ea. Zic că nu știu și dau să caut, deși știam că n-am. Am pus-o să aștepte puțin, mi-am pus un pantalon scurt pe mine și am fugit în sufragerie, unde fratele meu și un prieten își pierdeau vremea. Eram atât de disperat încât i-am întrebat pe ei dacă au și…nu aveau. Ce ți-e și cu băieții ăștia mai pasionați de electronică și IT decât de sex. Când m-am întors, fata se îmbrăcase deja. Virgină a rămas.
Spuneți-mi și voi povestea voastră, comentariile voastre și hai să facem valuri în online! Puteți lăsa comentariul vostru în acest articol, pe pagina LoveVille Constanța, cu hashtag-uri de genul #lovevilleconstanta #LoveVille2014, #Durex, #Prezervative, #celmaiiubaretoras.

Despre autor /

Un comentariu

  • Ma gandesc ca la constanta se iubeste sub sezlonguri, pe plaja :)) La Iasi e bine sub tei 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.