HelloWeRun: Primul mini-cros de Halloween în Constanța

HelloWeRun Constanta

Asociația Sportivă locală Sanasport organizează în noaptea de Halloween o alergare distractivă cu măști și costume tematice. Acest eveniment se numește HelloWeRun și face parte din seria evenimentelor ce preced Maratonul Nisipului 2016.

Astăzi este ultima zi de înscriere cu tariful de 20 de lei de persoană, după această zi taxa fiind de 40 de lei 25 de lei în ziua de 31 Octombrie. Alergarea se face pe distanța de 2 Km, începând cu ora 17:00. Detalii despre Traseu, mai jos:

Startul va fi dat din dreptul restaurantului New Pizzico dupa care se va alerga pe Bd Tomis pana in dreptul Muzeului de Arta populara Constanta care se va ocoli, se va reveni pe Bd Tomis in apropierea zonei de start dupa care se va ocoli si Muzeul National de Istorie, dupa care se va alerga prin piata Ovidiu pana la arcada de start si se va continua inca 1 tura.

În ziua evenimentului, plata se poate face și la restaurantul New Pizzico. Cele mai bune costume vor fi premiate. Înscrierile se pot face pe website-ul oficial, aici. Dați vorba mai departe și veniți și voi pentru a fi martori la ceva inedit local!

p.s. Primii 100 de participanți vor primi gratuit măști de Halloween.

Despre autor /

Un comentariu

  • Ador maratoanele, ador festivitatile organizate cu ocazia Halloween-ului insa in seara aia de obicei trebuie sa te distrezi. Si alergatul e distractiv uneori, mai ales intr-o astfel de situatie, dar nu stiu exact daca m-ar tenta. Oricum, pare ceva foarte inovativ, nu am mai vazut si tot ce implica sportul este bun pentru societate. Felicitari!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.