Cum mai arată un Maxi Taxi prin Constanța? Dar în Năvodari?

linia 23 constanta navodari 2015

Plin ochi.

Cred că ăsta este cel mai sec banc pentru constănțeni. Sau chiar pentru năvodăreni, căci în imaginea găsită pe Facebook (via Mihaela Iordan), se poate vedea microbuzul de pe Linia 23 (Constanța – Năvodari).

Poza este de azi, ora 18:00. Vorba autoarei pozei, populația Năvodariului a tot crescut în ultimii ani, nu mai merge să-i plimbi din Constanța până în Năvodari și viceversa, în mașinuțe de tinichea ce mai au puțin și explodează. Autoritățile iar se vor plânge că mereu fac controale (evident…) iar șoferii se vor plânge că așa vor patronii iar patronii vor dezminți asta dar se vor plânge de asemenea de timpurile economice dure și de Legislația nu știu care și Birocrația x și y. Între timp, omul de rând riscă să moară în drum spre muncă sau în drum spre casă. Chiar dacă și el se înghesuie. Ce să facă doar? Să aștepte următorul și să nu aibă loc nici în ăla? Șah mat, prietene! Deci călătorul se riscă oricum, spuneam. În cel mai bun caz, acest călător plătește ca să fie extrem de incomod. Autoritățile încă nu realizează că Transportul în comun este în beneficiul bunei funcționări a Economiei Locale. Tocmai din acest motiv propuneam cândva Transport fără bilet sau bilet la cost de 1 leu măcar.

Am mai vorbit puțin cu Mihaela și-mi spune că tot azi a plouat. Știam și eu asta, dar ce nu știam era că a plouat fix în acest microbuz, pe mijlocul său. E grav dar hai, mai există și autocarele alea galbene de Năvodari, de la City Park Mall. Sunt mai măricele. Poate acolo e mai bine… Greșit.Această înregistrare a fost postată acum 2 ore pe pagina de Facebook: Orașul Năvodari. Această aglomerație a avut loc deci tot azi, cel mai probabil. Sau ieri. Sau mâine. Spunea cineva în comentarii că e bătaie de joc și că atunci când va veni căldura, va fi și mai și. Să-i vezi și pe ăia cu porumbul fiert la grămadă…ce divin! Amenzile curg, plățile pentru acestea la fel, nimic nu se schimbă. Să vedem cât se mai poate așa! Poate face primarul Matei ceva și poate îl ajută și al nostru Făgădău. Sper că n-am spus o altă glumă…

p.s. Cică la penultima campanie cu primarul Nicolae Matei, sloganul era: Votezi Matei, ai 23! Ciuciu a fost. Asta e ca aia cu Gigacaloria lui Mazăre sau alte promisiuni deșarte de Campanie. Așadar…măcar biciclete să ne mai permitem în țara asta, căci doar așa cred că ne vom mai mișca și noi cât mai aproape de un mod decent.

Despre autor /

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.