Cum a fost la Constanța Blogmeet 18

cbm 18 - urban maria 2015
foto via Urban Maria

Pe scurt: A fost foarte bine. Pe larg…

Ieri a avut loc o nouă ediție de Constanța Blogmeet. Ni se făcuse dor de o nouă întâlnire de acest gen și uite că bloggerul ddumi a luat frâiele în mână și s-a ocupat în mare parte de Organizare. Eu l-am asistat cum am putut.

Deși și-au anunțat prezența mai mulți, ploaia probabil i-a făcut să se răzgândească. Cu toate astea, ploaia se oprise la momentul întâlnirii iar terasa Xena, unde am stat cu toții, avea mese multe, acoperite bine. Am fost primiți bine, ospătărița a fost foarte amabilă și zâmbea mult. Desigur, de multe ori zâmbea sau râdea și ea la ce nebunii mai spuneam noi pe acolo. Prețurile din meniu nu sunt tocmai mici, dar…asta e, ne-am moderat și noi la băutură.

Participanții ediției acesteia au fost: Eu (și Mosa mea), ddumi, Puștiul, Emilian, Iamntz, Sarius, Cristina, Raluca, Urban Maria, Maria Aguriță, Zaku, Diana Slav, Redu, Radu, Sorin Amzu (și prietena). Deci 16 persoane. Dintre toate persoanele, doar Mosa mea nu are blog. Încă… Unii n-au mai putut să vină, dar poate mai facem un Blogmeet prin Decembrie.

Surprize am avut din partea Coca-Cola, ce ne-a trimis prin puștiul.ro câteva plase drăguțe cu câte 3 pet-uri de 0,5L personalizate cu blogul nostru. Chiar am văzut de curând un proiect nou de-al lor, ce se numește coke-stream.com, adică o platformă despre cea mai în vogă muzică și cei mai admirați artiști. Aruncați-vă un ochi pe aceasta! Altă surpriză a fost din partea merglamare.ro, adică din partea bloggerului Adrian Siea, ce deși n-a putut veni acum, a trimis prin ddumi câteva din micile sale albume simpatice despre orașul Constanța. Încă o surpriză a venit din partea Ralucăi Bercea, ce ne-a servit cu două platouri ce conțineau plăcintă de casă făcută chiar de ea. Se pricepe foarte bine și la prăjituri, dar poate o să gustăm acest fapt pe viitor, la o nouă întâlnire. O ultimă surpriză neașteptată ne-a fost făcută de Zak, cu ocazia zilei acesteia de naștere. Mai exact, a venit încărcată cu două cutii de bomboane.

Am discutat haotic dar apoi și organizat. Am dezbătut importanța unui domeniu .ro, am vorbit foarte puțin despre relația dintre Agenții PR și bloguri, ba chiar am luat cuvântul fiecare pentru a povesti care a fost primul nostru blog și ce am scris pe acesta. A fost un moment foarte interesant acesta. Am dezbătut mult și subiectul forumului CTBlogs. Aici dezbatem noi campanii, cerem asistență tehnică…nah, e „sediul” nostru cum ar veni.

În rest, s-au dat sfaturi, s-au făcut promisiuni de organizat diverse evenimente (chiar și de fitness), ne-am jucat cu două pisici ce se plimbau pe sub mese, de toate! Dacă se putea, cred ca ne mai lungeam la vorbă. Am stat până pe la vreo 23:00 cred. Uit mereu să mă uit la ceas când se termină tot. La plecare, am avut parte de o altă surpriză: jocuri de artificii! De data asta, nu știu dacă tot organizatorul avea de-a face cu acest lucru. Glumesc, era ceva prin zona peninsulară sau prin portul Tomis. Oricum, frumoase luminițe. Ne-au oferit un sfârșit bun de zi.

Îi mulțumesc și lui Puștiul că ne-a dus cu mașina până acasă. Good man! Cam asta a fost, pe larg. Pe larg în varianta rezumată. Eu am făcut poze cu alte aparate de pe masă, dar vom vedea mai multe în curând. Altele au apărut prin articolele despre eveniment ce deja au început să apară. Așadar, au mai scris despre eveniment și:

p.s. Îmi place când reacționează lumea destul de rapid cu recenzii după acest eveniment. Bravo.

p.p.s. Și câteva poze de la Puștiul…

Despre autor /

5 comentarii

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.