CTBlogs a reprezentat blogosfera constănțeană la Webstock 2015

Ieri a avut loc în Capitală cel mai mare eveniment de chestiuni Online din România, respectiv Webstock. Și-au făcut prezența bloggeri celebri precum Manafu, Chinezu, Zoso, Arhi, Cabral și mulții alții.

Constanța a fost reprezentată prin blogerii locali Adrian Siea, Diana Slav, Cristina Joy, Maria Urban și Emilian pe post de voluntar. Trebuia să mă duc și eu pe acolo, dar o răceală nesuferită nu mi-a permis. Asta nu mă oprește să trag niște concluzii “din auzite”.

Din câte am înțeles, evenimentul a fost de succes, cu multe surprize și cu multe concluzii utile trase de către participanții ce au semnat condica la Webstock 2015. Constanța a mai fost prezentă într-un mod asemănător în acest an la Social Media Summit, un eveniment de unde am revenit cu toții cu câteva idei pozitive, numai bune de aplicat pe blog sau în Online. Poate nu toți speakerii sunt impresionați, dar la un moment dat, fiecare dintre ei spun un lucru ce îți dă de gândit sau fiecare îți lansează indirect o idee perfect potrivită strategiei tale de promovare.

S-a discutat despre 4G-ul Vodafone-ului, reușita campaniei Porcului Antefrig sau despre primul loc câștigat de Oxygen PR (la categoria Blogging Campaigns) prin acțiunea Heineken Cities (la care a participat și grupul CTBlogs). S-au dat și câteva “lecții de viață”, ca de exemplu lecția lui Erwin Albu prin proiectul viral “Autoservire din gospodărie pentru oameni cinstiți”, lecția lui Cabral despre generozitate și despre cum redirecționează o mare parte din câștigurile sale spre o campanie umanitară înființată de acesta, sau lecții standard de SEO și optimizare Google.

Găsiți momentan câteva impresii la bloggerițele noastre: Maria și Cristina. Fiți cu ochii și pe restul, căci vor urma și impresiile acestora în curând. Chiar sunt curios cum va descrie Emilian ziua sa de voluntar la Webstock 2015.

Pe lângă Heineken și Oxygen PR, printre câștigătorii acestei ediții se mai numără și Ursus & Kubis Interactiv cu campania Grolsch Sound Experiment (Loc 1, categoria Publishing), eSky.ro (Loc 1, categoria Utility), Cristian Florea cu al său #casastiti (Loc 3, categoria Utility), Andrei Purcarea și Andreea Mitran cu proiectul Fotografii de citit (Loc 1, categoria Best Use of Photography), Hamé Romania & Graffiti BBDO & GMP PR cu campania Vocea Porcului Antefrig (Loc 1, categoria Best Use of Video), Eurolines & Travel Communication cu proiectul Blog Eurolines (Loc 1, categoria Corporate Blogs), Durex & Frank Group cu proiectul Durex Tune (Loc 2, categoria Facebook Applications) și alte 25 de entități. Intel Personality of The Year este Mihai Țăranu de la zmenta.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.