Business pe Bicicletă pe 24 Mai 2016

Business pe Bicicleta 24 Mai 2016 JCI Bucuresti

Apropo de JCI, că tot vorbeam despre aceștia de curând, uite că și ramura din București mișcă ceva foarte interesant. Te pun să te îmbraci office sau business și să pedalezi prin Capitală.

Evenimentul se numește Business pe Bicicletă și revine în data de 24 Mai 2016 cu ediția ajunsă la numărul 8. Este desigur un mod de promovare a mersului pe bicicletă într-un trafic sufocat de mașini și este un mod de a ne face mai comozi cu gândul că putem merge la serviciu mai degrabă cu bicicleta decât cu mașina.

Sincer să fiu, zilele astea fix la asta mă gândeam, când pedalam prin oraș. Deși dai mai ales prin acest oraș sufocat de construcții constante de praf și noxe, e un mod mult mai ieftin și mai rapid de a ajunge din punctul A în punctul B. Îmi amineam de o fostă colegă de muncă ce renunțase la mașină pentru a veni cu bicicleta la serviciu. De asemenea, dacă știi și tu să respecți Legislația Rutieră, nu te mai claxonează mai nimeni în trafic. Asta așa, față de acum câțiva ani când nu scăpai de „pedeapsa” claxonului. Aici trebuie să le mulțumim mult și celor de la Ciclism Constanța cu al lor eveniment săptămânal „Joi, seara bicicletelor”. Avem nevoie de mai multe astfel de exemple. Norocul nostru este că se mai mișcă ceva în Constanța pe acest domeniu, au apărut noi rasteluri pentru a-ți parca bicicleta și uite că s-au construit și stații de biciclete ce vor fi puse în funcțiune în Vara acestui an.

Am văzut proiectul celor de la JCI București acum câteva minute, pe Realitatea Tv. Un prezentator împrumutat parcă de la Kanal D sau Taraf Tv se chinuia să fie carismatic și o tot confunda la nume pe o doamnă, numind-o de asemenea când „Frumoasă” când „Prințesă”. Halal prezentator v-ați găsit și voi, măi Realitatea.

Business pe Bicicletă va avea loc deci în data de 24 Mai. Activitatea începe de la ora 18:30 iar evenimentul ia start la ora 19:30. Vezi evenimentul pe Facebook, aici. Va avea loc și un concurs cu premii cu această ocazie. Este de asemenea un eveniment tipic JCI, deci și de networking, așa că luați-vă cărțile de vizită cu voi! Hai că mâine poimâine o să mai organizăm și noi ceva local, precum Skirt Bike sau chiar o nouă ediție de Constanța Papergirl. Spor la pedalat!

Despre autor /

2 comentarii

  • E binevenită ideea dar nu reuşesc să înţeleg cum eviţi să te murdăreşti de la lanţ.

    • Joie Negru

      Pai capeti experienta de-a lungul anilor si eviti.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.